Επίσημα παίκτης του Αστέρα Τρίπολης ο Σον Γκος

Επίσημα παίκτης του Αστέρα Τρίπολης ο Σον Γκος

Σον Γκος και επίσημα στον Αστέρα Τρίπολης, με τους Αρκάδες να ανακοινώνουν την απόκτηση του ενισχύοντας έτσι τον άξονά του.

Μία ακόμη μεταγραφή ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης, με τον Σον Γκος να είναι το τελευταίο χρονικά απόκτημά του και μένει να φανεί αν είναι το τελευταίο.

Ο 27χρονος μέσος εντάσσεται στα πλάνα του Μίλαν Ράσταβατς προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα της Τρίπολης στον άξονα και μάλιστα υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Διαβάστε επίσης: Η διάνοια του Φορτούνη δεν χώρεσε στο εξώφυλλο του Ιωαννίδη και του Πόνσε

Ο Σον Γκος είχε μείνει ελεύθερος μετά από δύο χρόνια από την Μάδεργουελ, ενώ βρισκόταν στα τμήματα υποδομής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2012 μέχρι το 2017.

«Θα προσπαθήσουμε να έχουμε πολλές σημαντικές στιγμές με την ομάδα και να κάνουμε τους φιλάθλους μας να είναι περήφανοι», δήλωσε μεταξύ άλλων κατά την ανακοίνωσή του ο Γκος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Sean Richard Goss. Ο Sean Goss με εθνικότητα από την Βόρεια Ιρλανδία, γεννήθηκε την 1η Οκτωβρίου 1995 στην πόλη Wegberg της Γερμανίας.

Αγωνίζεται αγωνίζεται ως μέσος, με συμμετοχές στα κορυφαία πρωταθλήματα του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ το 2023 κλήθηκε και στην Εθνική ομάδα της Βόρειας Ιρλανδίας. Υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2025.

Καλωσορίζουμε τον Sean Goss στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Manchester United
Manchester United U23 6 (1)
Queens Park Rangers 7
Rangers 17 (2)
St. Johnstone 7
Shrewsbury Town 54 (4)
Motherwell 74 (2)».

ΔΗΛΩΣΗ

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στον ΑΣΤΕΡΑ και που θα γνωρίσω ένα καινούριο πρωτάθλημα. Έχω μάθει και θα συνεχίσω να μαθαίνω για το ελληνικό πρωτάθλημα και βέβαια έχω ήδη μάθει αρκετά για τον ΑΣΤΕΡΑ. Θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική για εμένα και μια νέα μεγάλη πρόκληση. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους φιλάθλους μας. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε πολλές σημαντικές στιγμές με την ομάδα και να κάνουμε τους φιλάθλους μας να είναι περήφανοι. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».

Να σημειωθεί πως όπως είχε αναφερθεί και προ ημερών, στον Αστέρα Τρίπολης αναμένουν και την οριστική απόφαση του Μάρκο Φοσάτι. Ο Ιταλός χαφ έχει ορισμένους ενδοιασμούς, οι οποίοι δεν αφορούν την ομάδα, και μένει να φανεί αν η απάντησή του θα είναι θετική ή αρνητική. Κάτι που θα γίνει γνωστό σύντομα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ