Άρης: Επέστρεψε ο Ρουπ

Άρης: Επέστρεψε ο Ρουπ

Ο Γερμανός μέσος ολοκλήρωσε τις εξετάσεις υπό την επίβλεψη του προσωπικού του γιατρού στην πατρίδα του και επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συνεχίσει τη θεραπεία του

Ο Λούκας Ρουπ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, μετά το ταξίδι του στη Γερμανία, όπου και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, υπό την επίβλεψη του προσωπικού του γιατρού.

Ο Γερμανός μέσος θα συνεχίσει την θεραπεία του στην Ελλάδα, ενώ δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Το ίδιο ισχύει και για τους Τζούρασεκ και Σαβέριο, που συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους.

Διαβάστε επίσης: Το απόλυτο… χάος σε Αγιαξ – Μαρσέιγ και η μεγάλη ευκαιρία της ΑΕΚ

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (27/09, 20:30), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Στο σημερινό πρόγραμμα χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και παιχνίδι τακτικής για το δεύτερο γκρουπ).

Οι Νέβεν Τζούρασεκ και Κίκε Σαβέριο έκαναν θεραπεία και ατομικό, ενώ ο Λούκας Ρουπ, που επέστρεψε από τη Γερμανία, ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή της αναμέτρησης με την πειραϊκή ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ