Παναθηναϊκός: Η αποστολή για την Τρίπολη – Μέσα ο Βέρμπιτς

Παναθηναϊκός: Η αποστολή για την Τρίπολη – Μέσα ο Βέρμπιτς

Ο Παναθηναϊκός έκανε την τελευταία του προπόνηση ενόψει του ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, εκεί όπου θα δώσει το παρόν ο Βέρμπιτς.

Με πρωινή προπόνηση στο Γ. Καλαφάτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του κρίσιμου αγώνα στην Τρίπολη απέναντι στον τοπικό Αστέρα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έβαλε στους ποδοσφαιριστές του ασκήσεις προθέρμανσης, rondo και παιχνίδι στο μισό γήπεδο, προτού ολοκληρωθεί η προπόνηση και ανακοινώσει την αποστολή για το ματς της Πέμπτης (28/9, 20:30).

Εκτός από την σημερινή προπόνηση ήταν ο Αϊτόρ, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ εκτός έμεινε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον ο οποίος θα βρεθεί για αρκετούς μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης αν και έχει μπει σε πιο ψηλούς ρυθμούς μετά τον τραυματισμό του, έμεινε εκτός αποστολής για το αυριανό δύσκολο παιχνίδι.

Αντίθετα μέσα σε αυτή είναι ο Βένιαμιν Βέρμπιτς, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ – Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ