Άρης: Μοναδική εκκρεμότητα στην άμυνα ο Φεράρι

Άρης: Μοναδική εκκρεμότητα στην άμυνα ο Φεράρι

Ο Άκης Μάντζιος περιμένει την επιστροφή σε πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης του Αργεντινού αριστερού μπακ, ενόψει του κυριακάτικου (26/11) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Άκης Μάντζιος έχει αρχίσει να καταστρώνει τα αγωνιστικά του πλάνα σε ότι αφορά το κυριακάτικο (26/11) εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ενώ μοναδική εκκρεμότητα σε ότι αφορά την αμυντική γραμμή, φαίνεται ότι είναι ο Φράνκο Φεράρι.

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα εκγύμνασης τις προηγούμενες μέρες και ο Άκης Μάντζιος περιμένει την επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς. Το πιθανότερο, πάντως, είναι ο ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί στο ντέρμπι με την ομάδα του Γιοβάνοβιτς.

Διαβάστε επίσης: Για το απόλυτο η ΑΕΚ – Για την επιστροφή στις νίκες ο Άρης

Ακόμα, σημαντική επιστροφή για τον προπονητή του Άρη είναι αυτή του Οντουμπάζιο, που ξεπέρασε πλήρως το πρόγραμμα τραυματισμού του (κάκωση στον ώμο) και επέστρεψε στις προπονήσεις. Διεκδικεί, μάλιστα, μαζί με τον Μοντόγια τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας.

Τέλος, ο Μάντζιος μπορεί να υπολογίζει για την κυριακάτικη αναμέτρηση και τον Φαμπιάνο, που εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του. Ο Βραζιλιάνος θα είναι ο παρτενέρ του Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ