Kηφισιά: Με 4 απουσίες στο Αγρίνιο η ομάδα του Αναστασίου

Kηφισιά: Με 4 απουσίες στο Αγρίνιο η ομάδα του Αναστασίου

Η Κηφισιά ταξίδεψε στο Αγρίνιο για το ματς με τον Παναιτωλικό (2/12,17:30) με τέσσερεις σημαντικές απουσίες

Η Κηφισιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής της Super Laegue κόντρα στον Παναιτωλικό (2/12, 17:30) στο Αγρίνιο, σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα για τις χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Ο Γιάννης Αναστασίου μετά την τελευταία προπόνηση ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται 4 παίκτες λόγω τραυματισμών, ενώ αμτίθετα επιστρέφει ο Νίκος Πέιος που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Διαβάστε επίσης: Για αυτό «λύγισε» ο Ολυμπιακός στο «Πριγκιπάτο» – Ο Γκος και ο Πετρούσεφ που αλλάζει τα δεδομένα

Ο Μόργκαν Σνάιντερλεν τέθηκε νοκ-άουτ από τον τραυματισμό που αποκόμισε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και υπάρχει αναμονή, καθώς εκκρεμούν ακόμα τα αποτελέσματα των εξετάσεων του, ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος και ο τρόπος αποκατάστασης του. Έκτος παραμένουν οι Σωτήρης Νίνης και Αντώνης Παπασάββας οι οποίοι τραυματίστηκαν σε προπόνηση της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά και ο νεαρός Γιώργος Κωνσταντακόπουλος ο οποίος συνεχίζει τη αποθεραπεία του.

Συνοπτικά η αποστολή της Κηφισιάς: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Όγκμουντουρ Κρίστινσον, Γιάννης Νικοπολίδης, Νίκος Βαφέας, Αλμπέρτο Μποτία, Λοΐκ Λαντρ, Λούμορ Αγκμπενιένου, Αλέξανδρος Παρράς, Μάρκο Γκόμπελιτς, Γιάννης Μασούρας, Βασίλης Σπίνος, Λούκα Τσάπαν, Νίκος Πέιος, Πάνος Πρίτσας, Φαμπιάν Αντούνες, Ίλιαν Ίλιεφ, Τζακ Ιπαλίμπο, Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Ανδρέας Τεττέι, Ματέους Σάντος, Τιεβί Μπιφουμά, Νικολάς Αντερέγκεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ