Μπάμπα: «Η Γκάνα είναι πιο ψηλά απ’ όλους» (pic)

Μπάμπα: «Η Γκάνα είναι πιο ψηλά απ’ όλους» (pic)

Η εξήγηση του Μπάμπα Ράχμαν για τη μη συμμετοχή του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με την Γκάνα.

Ο Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα δεν θα ταξιδέψει στα γήπεδα της Ακτής Ελεφαντοστού για να ενισχύσει την προσπάθεια της Γκάνας στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Ο 29χρονος αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ έμεινε εκτός κλήσεων του ομοσπονδιακού τεχνικού Κρις Χιούτον, καθώς το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς.

Με ανάρτησή του στα Social Media, ο πρώην άσος των – μεταξύ άλλων – Τσέλσι και Σάλκε, ουσιαστικά απολογήθηκε στους συμπατριώτες του για τους λόγους που ζήτησε την εξαίρεσή του από τις κλήσεις του προπονητή του για τη διοργάνωση που θα διαρκέσει από τις 13 Ιανουαρίου ως τις 11 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Μεταγραφή από κείνες που αλλάζουν τις ισορροπίες…

Η ανάρτηση του Μπάμπα:

«Ακούστε με, ήθελα απλώς να πω ότι η απόφαση να εξαιρεθώ από την εθνική ομάδα βασίστηκε αποκλειστικά σε ποδοσφαιρικούς λόγους και τίποτα άλλο. Το να παίζω για τη χώρα μου θα είναι πάντα το μεγαλύτερο επίτευγμα της καριέρας μου και κάθε φορά που είχα την τύχη να φορέσω τη φανέλα, έδωσα τα πάντα.

Τα τελευταία χρόνια χρειάστηκε να παλέψω με τραυματισμούς και αποθεραπείες και νιώθω ότι είναι καλύτερο προς το συμφέρον της καριέρας μου και της ομάδας να παίζω μόνο όταν δεν χρειάζεται να σκέφτομαι την ανάρρωση ή τον πόνο – έτσι μπορώ να δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό στην ομάδα.

Η διάρκεια ζωής ενός ποδοσφαιριστή είναι πολύ μικρή και μερικές φορές πρέπει να παίρνουμε αυτές τις σκληρές αποφάσεις για το συμφέρον του έθνους που αγαπάμε περισσότερο και της καριέρας για ποδοσφαιρική… μακροζωία.
Θα υποστηρίζω μέχρι τέλους την εθνική για να κερδίσουμε. Αλλά τώρα ας υποστηρίξουμε όλοι όποιον επιλέξει ο προπονητής γιατί το πιο σημαντικό πράγμα είναι η Γκάνα που είναι πιο ψηλά απ΄ όλους. Ο Θεός να ευλογεί την πατρίδα μας και να μας κάνει μεγάλους και δυνατούς».

Εν τω μεταξύ, το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ έκανε Πρωτοχρονιά στη Νέα Μεσημβρία, μιας και την Τετάρτη (3/1, 20:00 – Τούμπα), υπάρχει το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα ενώ εκτός έμεινε λόγω ίωσης ο Στέφανος Τζίμας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ