ΠΑΣ Γιάννινα: Με Εραμούσπε και Παντελάκη η αποστολή για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης

ΠΑΣ Γιάννινα: Με Εραμούσπε και Παντελάκη η αποστολή για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα έχει τους Εραμούσπε και Παντελάκη στην σημαντική αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στους Ζωσιμάδες

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του εν όψει της πολύ σημαντικής αναμέτρησης κόντρα στο Αστέρα Τρίπολης (17;30, 7/1) για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League που θα διεξαχθεί στους Ζωσιμάδες.

Ο Άγιαξ της Ηπείρου θα υποδεχτεί τους Αρκάδες με στόχο να επιστρέψει στις νίκες και να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χουάν Γκάρο, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο ισχίο και θα χάσει το ματς κόντρα στον Αστέρα. Επίσης, εκτός από την αποστολή των Ηπειρωτών έμειναν για διάφορους λόγους οι Μπιλμπάο, Έφορντ, Λώλης, Μίνα, Τσίρης, Ναούμης, Κύρκος και Βρακάς.

Διαβάστε επίσης: Το αμερικανικό όνειρο του Βεζένκοφ έχει (ως τώρα) μόνο έναν κερδισμένο

Βέβαια, πολύ σημαντικό για τον ΠΑΣ είναι ότι επιστρέφουν οι Ροντρίγκο Εραμούσπε και Νώντας Παντελάκης, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους την προηγούμενη αγωνιστική και θα δώσουν το παρόν στην αυριανή αναμέτρηση.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Αθανασίου, Σούλης, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Καραχάλιος, Τζίνο, Κόντε, Ροσέρο, Παμλίδης, Εραμούσπε, Λέο, Τζίμας, Ριένστρα, Πανάγου, Μπορταγκαράι, Κιάκος, Μπακαδήμας, Μπεγκάλα, Λιάσος και Μπάλαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ