Ρουπ: «Δεν είμαι 100% ευχαριστημένος από τη δουλειά μου στην Ελλάδα»

Ρουπ: «Δεν είμαι 100% ευχαριστημένος από τη δουλειά μου στην Ελλάδα»

Ο Λούκας Ρουπ μίλησε για την πορεία του στον Άρη και για την αποκατάσταση του τραυματισμού του.

H παρουσία του Λούκας Ρουπ στον Άρη δεν έχει εξελιχθεί όπως ήθελε ο Γερμανός μέσος, με τον ίδιο να παραχωρεί συνέντευξη στην ιστοσελίδα «mannheimer-morgen.de» για την εμπειρία του στους Θεσσαλονικείς.

Συγκεκριμένα, ο 33χρονος παίκτης τόνισε πως απολαμβάνει την Ελλάδα, όμως αγωνιστικά ο τραυματισμός του τού κόστισε αρκετά σε αγωνιστικό χρόνο, ενώ αναφέρθηκε και στο συμβόλαιό του που ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι δηλώσεις του Λούκας Ρουπ:

«Η ζωή εδώ στην Ελλάδα είναι υπέροχη. Απολαμβάνω τον καιρό, την πόλη, τους ανθρώπους, το φαγητό και το τοπίο. Υπάρχουν όμως και σκοτεινές πλευρές. Είναι δύσκολο για τους συλλόγους να παίζουν χωρίς κόσμο γιατί συν τοις άλλοι πρέπει να βεβαιωθούν ότι μπορούν να τα βγάλουν πέρα οικονομικά».

Για την πορεία του στον Άρη: «Ο μηνίσκος μου ήταν πειραγμένος. Τίποτα κακό, αλλά ήταν κάτι που έπρεπε να ξαναφτιάξω και να μείνω έξω για 2,5 μήνες μετά το χειρουργείο. Τα νέα είναι καλά. Το γόνατο είναι εντάξει, αλλά απαιτείται υπομονή όταν επιστρέφεις. Σίγουρα δεν είναι ένα από τα δυνατά μου σημεία. Αλλά έχω μάθει να ακούω το σώμα μου… Δεν θέλω μόνο να βοηθήσω τον σύλλογο και την ομάδα, αλλά θέλω επίσης να δείξω τον εαυτό μου».

Για το συμβόλαιό του που λήγει το προσεχές καλοκαίρι και με την πολύμηνη απουσία του σταδιακά βγαίνει από το πλάνο του προπονητή: «Δεν είμαι 100% ευχαριστημένος από τη δουλειά μου εδώ. Μπορώ να με φανταστώ όμως να μένω ή να επιστρέψω στη Γερμανία. Θέλω να παίξω σε καλό επίπεδο για μερικά χρόνια ακόμα. Τόσο φιλόδοξος είμαι. Και εφόσον το σώμα μου συνεργάζεται και διασκεδάζω, δεν πειράζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ