Άρης: Με εννιά αλλαγές και βασικούς «Φέτφα» και Ρόουζ κόντρα στον Παναιτωλικό

Άρης: Με εννιά αλλαγές και βασικούς «Φέτφα» και Ρόουζ κόντρα στον Παναιτωλικό

Ριζικό ροτέισον από τον Άκη Μάντζιο στην ενδεκάδα του σημερινού (14/1, 15.00) αγώνα στο Αγρίνιο, ενώ ο Έλληνας μεσοεπιθετικός και ο Γάλλος αμυντικός ξεκινούν για πρώτη φορά βασικοί.

Με πολλά νέα πρόσωπα, όπως ήταν αναμενόμενο, παρατάσσει ο Άκης Μάντζιος τον Άρη, στο σημερινό (14/1, 15.00) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Στο ροτέισον του Έλληνα τεχνικού ενόψει της ρεβάνς (17/1) του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ξεχωρίζουν οι επιλογές των Ρόουζ και Φετφατζίδη, που ξεκινούν για πρώτη φορά βασικοί. Οι μοναδικοί που παραμένουν στην ενδεκάδα, σε σχέση με τον αγώνα στην «Αγιά Σοφιά», είναι οι Μπράμπετς και Τζούρασεκ.

Ο προπονητής του Άρη επέλεξε σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Χουτεσιώτη. Ο Φατορε θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φεράρι το αριστερό, ενώ Μπράμπετς και Ρόουζ θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Διαβάστε επίσης: Η τελευταία έξοδος του Αλμπέρτο Μπρινιόλι

Οι Ντουκουρέ και Τζούρασεκ θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Παναγίδης στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Μενέντες στην αριστερή και ο Φετφατζίδης πίσω από τον Σαμόρα, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Κυριαζής, Νταρίντα, Μοντόγια, Γκαρθία, Πάβισιτς, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέιρο, Δεληζήσης, Αγοραστός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ