Άρης: Επιστροφή στη βάση με τρεις απόντες

Άρης: Επιστροφή στη βάση με τρεις απόντες

Οι παίκτες του Άρη θα γυρίσουν σήμερα (16/3) στις προπονήσεις, μετά την πενθήμερη άδεια που τους έδωσε ο Άκης Μάντζιος, ενώ θα απουσιάζουν οι διεθνείς Μπράμπετς και Σαμόρα και θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας ο τραυματίας Μπένετ.

Ξεκούραση τέλος για τους ποδοσφαιριστές του Άρη που θα επιστρέψουν σήμερα (16/3) στις προπονήσεις, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου», μετά την πενθήμερη άδεια που τους έδωσε ο Άκης Μάντζιος, για να τους επιβραβεύσει για την προσπάθεια που κατέβαλαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τους Γιακούμπ Μπράμπετς και Άλβαρο Σαμόρα, που έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες της Τσεχίας και της Κόστα Ρίκα, αντίστοιχα. Ακόμα, δεν μπορεί να πάρει μέρος στο πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης ο Χιούισον Μπένετ.

Διαβάστε επίσης: Η φιλοσοφία του Ολυμπιακού, η κίνηση-ματ με Φαλ και ο… ανέπαφος κορμός

Ο νεαρός Κοσταρικανός μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στην προπόνηση (θλάση) και θα ακολουθήσει αποθεραπεία, ενώ η κατάσταση του θα αξιολογείται καθημερινά από το ιατρικό τιμ των κιτρινόμαυρων

Ο Άκης Μάντζιος θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία της διακοπής των πλέι οφ, προκειμένου να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες που έχει εντοπίσει στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του και να τις βελτιώσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ