Ζωντανός στη «μάχη» του τίτλου θέλει να μείνει ο Παναθηναϊκός στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ζωντανός στη «μάχη» του τίτλου θέλει να μείνει ο Παναθηναϊκός στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (7/4, 19:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 4η αγωνιστική των play off της Superleague.

Ο Άρης φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό (7/4, 19:30) για την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Superleague.

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ να θέλει την νίκη ώστε να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή και να περιμένει στραβοπάτημα του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Το αστέρι του Θρύλου «τρελαίνει» την Ευρώπη και στον Πειραιά… τρίβουν τα χέρια τους

Στα αγωνιστικά, η ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα με τον Έλληνα τεχνικό να μην υπολογίζει μόνο στον Φραν Βέλεθ που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις.

Η αποστολή του Άρη:

Kούεστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Mοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ροζ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Τζούρασεκ, Ντουκουρέ, Μάνου Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Σαμόρα, Μορόν, Aνσαριφάρντ, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

Από την άλλη, ο Σπόραρ επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ για λόγους τακτικής εκτός έμειναν οι Ούγκο, Γερεμέγεφ, Αϊτόρ. Ο Γιάννης Κώτσιρας ταλαιπωρείται από ίωση και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ