Μπόγκνταν : «Ανατρίχιασα όταν είδα τον Φούλοπ»

Μπόγκνταν : «Ανατρίχιασα όταν είδα τον Φούλοπ»

Ο τερματοφύλακας της Χιμπέρνιαν, Άνταμ Μπόγκνταν μετά τον αγώνα με τον Αστέρα, αφιέρωσε τη νίκη στον παλιό καλό του φίλο που πέθανε πριν τρία χρόνια.

Συγκίνηση για τον Ανταμ Μπόγκνταν τον τερματοφύλακα της Χιμπέρνιαν, όταν αντίκρισε, προ ολίγων ημερών, την μεγάλη φωτογραφία του αδικοχαμένου Μάρτον Φούλοπ στο Θ. Κολοκωτρώνης, έδρα του Αστέρας Τρίπολης.

Οι δύο τους υπήρξαν καλοί φίλοι έως ότου ο Φούλοπ (αγωνίστηκε στην ομάδα της Τρίπολης τη σεζόν 2012-13) φύγει από τη ζωή το 2015, νικημένος από τον καρκίνο.

Η Χιμπέρνιαν βρέθηκε στην έδρα των Αρκάδων για το 2ο παιχνίδι του Β’ προκριματικού γύρου του Europa League, με τον Μπόγκνταν να συγκινείται όταν είδες τη φωτογραφία του φίλου του στα αποδυτήρια του γηπέδου.

Ο τερματοφύλακας των Σκωτσέζων συγκινήθηκε πολύ όταν είδε την φωτογραφία του αδικοχαμένου φίλου του και ανεβάζοντας την σχετική φωτογραφία ανέφερε: «Ήταν υπέροχο όταν είδα πως ο ΑΣΤΕΡΑΣ τιμάει τον Μάρτον μ’ αυτό τον τρόπο. Μου έλειψες από το παιχνίδι φίλε».

Λίγες μέρες αργότερα μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του ο Μπόγκνταν επισήμανε σχετικά: «Μόλις είδα την εικόνα του Φούλοπ μέσα στο γήπεδο ήταν πολύ συγκινητική στιγμή για μένα. Οπότε η απόδοση μου είναι αφιερωμένη στη μνήμη του».

It was great to see how @asterastripolisfc remember Marci. Missed you from the game yesterday??? ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bogdán Ádám (@bogdanadamofficial) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ