Tα 67 δευτερόλεπτα του σοκ και η φωτογραφία της ντροπής (vid, pic)  

Tα 67 δευτερόλεπτα του σοκ και η φωτογραφία της ντροπής (vid, pic)  

Η εισβολή στο 4΄, οι σεκιούριτι που κοιτάζουν από την άλλη, οι χειραψίες με τους αστυνομικούς και ο διαπιστευμένος από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έριξε τις γροθιές στα μέλη της Ερυθρόλευκης αποστολής. Όλο το σκηνικό ντροπής, σε 67 δευτερόλεπτα που ταξιδεύουν στο διαδίκτυο. Και μια φωτογραφία!

Στον… πλανήτη του διαδικτύου. Πιθανότατα σαν –ένα ακόμη- λάφυρο των οπαδών για τα κατορθώματα τους. Ένα άκρως σοκαριστικό, αλλά και επεξηγηματικό βίντεο για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της ντροπής. Για την άνεση με την οποία επέβαλλαν τον νόμο τους στο Ολυμπιακό στάδιο.

Ναι, μοιάζει ειρωνικό αλλά όπως φαίνεται μόνο οι χούλιγκαν μπορούν να επιβάλλουν τους νόμους τους γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τον νόμο της… ανομίας. Και όποιος τολμήσει ας σταθεί στο διάβα τους.

Βίντεο διάρκειας 67 δευτερολέπτων που… συνοδεύεται ως bonus από μια φωτογραφία. Μέσα από την δύναμη της εικόνας; Έρχονται όλα στην επιφάνεια.

* Ο τρόπος με τον οποίο οι οπαδοί εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ προκειμένου να επιτεθούν στους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

*Η άνεση στην είσοδο

*Τα στραβά μάτια των σεκιούριτι που με γοργά αντανακλαστικά γύρισαν το κεφάλι τους από την άλλη πλευρά

* Το ταξίδι ως τον πάγκο του Ολυμπιακού, δίχως το παραμικρό εμπόδιο

* Η απουσίας της Αστυνομίας

* Οι χειραψίες των οργάνων της τάξης με τους… -όχι ακριβώς άγνωστους-γνωστούς-, όταν τέλος πάντων (κατόπιν εορτής) εμφανίστηκαν οι δυνάμεις ασφαλείας

* Ο τρόπος με τον οποίο «περικυκλώθηκε» ο Ερυθρόλευκος πάγκος

* Η επίθεση στα μέλη της αποστολής, με γροθιές

Και στην φωτογραφία που συνοδεύει την κατάσταση; Κάτι ακόμη πιο σοκαριστικό.

Ένας από τους οπαδούς –όπως φαίνεται εκείνος που ρίχνει τις γροθιές- φορά στον λαιμό του μια διαπίστευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που τελικά κάθε άλλο παρά άμοιρη ευθυνών είναι. Εκείνος δεν χρειάστηκε να εισβάλλει με τους άλλους για να φτάσει ως τον πάγκο. Ήταν γύρω του από την… αρχή!

Όλα αυτά μόλις στο 4΄της αναμέτρησης. Σε ένα ντέρμπι που πραγματικά είναι απορίας άξιο πως κατάφερε να φτάσει ως το 69΄της διεξαγωγής του!

Δείτε το βίντεο.

 

Δείτε και την φωτογραφία, με τον Φρανσουά Μοντεστό να προσπαθεί να συγκρατήσει ότι… συγκρατείται. Ο Κορσικανός και ο Χρήστος Μουρίκης βρέθηκαν νωρίτερα στο στόχαστρο τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ