Ραγδαίες εξελίξεις με τον υπάλληλο – χούλιγκαν της πράσινης ΠΑΕ!

Ραγδαίες εξελίξεις με τον υπάλληλο – χούλιγκαν της πράσινης ΠΑΕ!

Εκτός εαυτού ο Αλαφούζος όταν πληροφορήθηκε πως υπάλληλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ηγήθηκε της επίθεσης στον πάγκο του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ! Απολύθηκε χθες ο συγκεκριμένος υπάλληλος που είχε ταυτοποιηθεί και στα επεισόδια στο Τροκαντερό! Σε δεινή θέση ο Παναθηναϊκός εν όψει της αυριανής απολογίας του.

Απανωτά είναι τα «χτυπήματα» που δέχεται από το βράδυ της Κυριακής ο Παναθηναϊκός. «Χτυπήματα» εκ των έσω σε ένα διάστημα που οι πράσινοι βρίσκονται στριμωγμένοι στην γωνία μετά τα σοβαρά επεισόδια που προξένησαν οι οπαδοί τους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός που αύριο θα απολογηθεί για το ιδιαίτερα βαρύ κατηγορητήριο, ικανό να τον οδηγεί στην αφαίρεση 6 βαθμών. Ο Παναθηναϊκός που βρίσκεται σε δεινή θέση μετά και τις αποκαλύψεις για την ηγετική συμμετοχή υπάλληλου της ΠΑΕ στην σοκαριστική επίθεση που δέχθηκε ο πάγκος του Ολυμπιακού στο 4ο λεπτό του αγώνα.

Από χθες λοιπόν τα δεδομένα είναι άκρως επιβαρυντικά για την πράσινη ΠΑΕ από την στιγμή που έχει επιβεβαιωθεί πως στην επίθεση στον ερυθρόλευκο πάγκο ηγήθηκε υπάλληλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Μια εξέλιξη που βάζει τον Παναθηναϊκό σε ακόμη πιο δύσκολη θέση, την ώρα μάλιστα που οι πράσινοι προσπαθούν να κάνουν το άσπρο-μαύρο μεταθέτοντας τις ευθύνες αλλού για να σώσουν ότι μπορούν, κάνοντας μάλιστα και ένσταση για την οριστική διακοπή του ντέρμπι υποστηρίζοντας πως δεν έπραξε σωστά ο Γερμανός διαιτητής.

Ο Φρίτζ που τελικά διέκοψε το ντέρμπι μετά τον «πόλεμο» που επικρατούσε στο ΟΑΚΑ από τους χούλιγκαν που τα έσπαγαν, επεισόδια που οδήγησαν στον σοβαρό τραυματισμό ενός οπαδού!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν έξαλλος όταν πληροφορήθηκε πως καθοδηγητής της επίθεσης στον πάγκο του Ολυμπιακού ήταν υπάλληλος του και για αυτό από χθες έκανε αυτό που δύο φορές στο παρελθόν είχε αναβάλει την τελευταία στιγμή.

Ο συγκεκριμένος υπάλληλος ήταν security manager στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Και λέμε ήταν καθώς από χθες, όπου πλέον έχει γίνει γνωστό στο πανελλήνιο και μέσω του βίντεο που κυκλοφόρησε τι ακριβώς έπραξε κατά των ερυθρολεύκων, έχει απολυθεί.

Είναι επίσης χαρακτηριστικό πως ο συγκεκριμένος υπάλληλος της πράσινης ΠΑΕ είχε ταυτοποιηθεί και στα επεισόδια οπαδών που είχαν γίνει στο Τροκαντερό πριν περίπου δύο χρόνια.

Συνάμα πριν από περίπου ένα μήνα είχε γίνει «ντου» οπαδών του Παναθηναϊκού στα γραφεία της ΠΑΕ με τον εν λόγω υπάλληλο να επιχειρεί να ανοίξει την πόρτα και να τους δώσει την δυνατότητα να μπουν μέσα την ώρα που διεξαγόταν το Δ.Σ. της ΠΑΕ. Τότε τελικά οι ψυχραιμότεροι είχαν ηρεμήσει την κατάσταση.

Τώρα βεβαίως αυτό που έπραξε ο συγκεκριμένος χούλιγκαν -υπάλληλος της ΠΑΕ φέρνει τον Παναθηναϊκό σε δεινή θέση καθώς η ευθύνη του είναι τεράστια με ότι αυτό συνεπάγεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ