Νάπολι και κυρίως Μπενφίκα ήθελαν τον Μιχάι, πριν τον κλείσει ο ΠΑΟΚ

Νάπολι και κυρίως Μπενφίκα ήθελαν τον Μιχάι, πριν τον κλείσει ο ΠΑΟΚ

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός είχε απασχολήσει και άλλες σημαντικές ομάδες του εξωτερικού πριν συμφωνήσει με τον Δικέφαλο.

Ο Ενέα Μιχάι έχει κλείσει στον ΠΑΟΚ, ο οποίος πρόλαβε να τον πάρει πριν από αρκετές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες που τον είχαν στο στόχαστρό τους.

Δημοσίευμα του σάιτ «footmercato» είχε συμπεριλάβει τον Μιχάι στη λίστα που τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ανατολική Ευρώπη.

Συγκεκριμένα μαζί με τον Σέρβο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς θεωρούνται το καλύτερο αμυντικό δίδυμο σε ηλικίες κάτω των 21 ετών.

Για τον Ενέα Μιχάι γίνεται εκτενής αναφορά στις ικανότητές του, όπου επισημαίνεται η δύναμη με την οποία μπαίνει στις μονομαχίες.

Το ίδιο άρθρο του «footmercato» σημειώνει ότι σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες όπως η Νάπολι και η Μπενφίκα είχαν ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του.

Μάλιστα όπως έχει γίνει γνωστό, ο Ενέα Μιχάι που βρίσκεται μια ανάσα από την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, ήταν πολύ κοντά στο να κλείσει στην Μπενφίκα, η οποία έχει πάρει αρκετούς παίκτες από την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια (από τον Κατσουράνη και τον Καραγκούνη μέχρι τους Φέισα, Σάμαρη, Μήτρογλου και Βλαχοδήμο).

Οι Αετοί της Λισσαβόνας είχαν μια προφορική συμφωνία με τον αμυντικό του Παναιτωλικού, αλλά του είχαν διαμηνύσει ότι σε πρώτη φάση θα ενταχθεί στη Β’ ομάδα τους.

Αυτό δεν άρεσε στον Μιχάι, ο οποίος προτιμάει τον ΠΑΟΚ που τον παρακολουθούσε από πέρυσι. Στον Δικέφαλος θα είναι μια επένδυση για το μέλλον (είναι γεννημένος το 1998) αλλά και 4ος στόπερ πίσω από τους Βαρέλα, Κρέσπο και Ίνγκασον. Θα είναι όμως στέλεχος της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ