Γιόχανσον: «Να δείξω ότι αξίζω το νέο συμβόλαιο»

Γιόχανσον: «Να δείξω ότι αξίζω το νέο συμβόλαιο»

Ο Ματίας Γιόχανσον μίλησε στο «10» για τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και εξέφρασε την άποψη του για τις μεταπτώσεις στην απόδοση.

Ο Ματίας Γιόχανσον συγκαταλέγεται στους παίκτες του Παναθηναϊκού οι οποίοι μένουν ελεύθεροι τον Ιούνιο, αλλά συγκαταλέγεται στην υποκατηγορία εκείνων που δεν έχουν μιλήσει με τη διοίκηση έως τώρα… Ο Σουηδός δεξιός μπακ μίλησε για την υπόθεση του μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και εξέφρασε την επιθυμία του, ενώ σχολίασε τις μεταπτώσεις στην απόδοση της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματίας Γιόχανσον στο «10»:

Γιατί έγινε τόσο δύσκολη η νίκη με τον Αστέρα; Δείξατε πολύ πιεσμένοι στα τελευταία λεπτά και αφήσατε χώρους στους αντιπάλους.

«Είναι γεγονός ότι ο Αστέρας μας πίεσε στα τελευταία λεπτά. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν καλοί, κρατήσαμε μπάλα, είχαμε ευκαιρίες και δεν απειληθήκαμε. Όμως, από ένα σημείο και μετά σταματήσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο. Απλώς σταματήσαμε. Με όλο το σεβασμό που έχω για τον Αστέρα, αλλά εναντίον μας δεν έδειξε ότι μπορούσε να μας νικήσει και εμείς τον αφήσαμε να κερδίσει χώρους. Θεωρώ ότι έπρεπε να «σκοτώσουμε» αυτό το παιχνίδι, αυτό τον αντίπαλο. Αν ήμασταν άτυχοι, θα είχε μετρήσει το γκολ του Μπαράλες στα τελευταία δευτερόλεπτα. Σε παιχνίδια με αντιπάλους χαμηλότερης δυναμικότητας, ακόμα και όταν δεν παίζουμε καλά, πρέπει να «σκοτώνουμε» τον αντίπαλο, να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς και να φεύγουμε».

Σε μερικά παιχνίδια φαίνεται ότι μπλοκάρει το μυαλό των παικτών. Μέχρι ένα σημείο παίζουν σωστά και μετά κάνουν λάθη. Γιατί συμβαίνει αυτό;

«Δεν μπορώ να το προσδιορίσω. Έχει να κάνει με τη συγκέντρωση μας, με τον τρόπο που παίρνουμε αποφάσεις. Στα μεγάλα παιχνίδια μένουμε συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά και αποφεύγουμε τα λάθη. Πρέπει να αποφασίζουμε πιο σωστά».

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει μεγάλη συζήτηση για το συμβόλαιο σου. Πως νιώθεις για αυτό; Υπάρχει εξέλιξη;

«Μου αρέσει πολύ ο Παναθηναϊκός, τον αισθάνομαι σαν το σπίτι μου. Όμως, υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε μέχρι τον Ιούνιο. Αν με θέλουν, με ποιους όρους, είναι πολλά. Πρέπει να αποδώσω καλά για να δείξω ότι αξίζω νέο συμβόλαιο. Εγώ είμαι υγιής, παίζω και στο μέλλον θα φανούν όλα. Είναι μία δύσκολη κατάσταση και δεν εξαρτάται μόνο από μένα, συμμετέχουμε δύο μέρη στη συνεργασία».

Καταλαβαίνουμε ότι μέχρι στιγμής δεν έχεις μιλήσει με κάποιον από την ομάδα.

«Όχι, δεν έχουμε μιλήσει ακόμα».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ