«Ο Παπουνασβίλι θα έλεγε ναι στην πρόταση του Παναθηναϊκού»

«Ο Παπουνασβίλι θα έλεγε ναι στην πρόταση του Παναθηναϊκού»

Ισπανική ραδιοφωνική εκπομπή υποστήριξε ότι ο Γεωργιανός εξτρέμ της Σαραγόσα έχει δεχτεί πρόταση από τον Ρόκα.

Έμαθαν και στην Αραγονία για το ενδιαφέρον του Τσάβι Ρόκα για τον Γκιόργκι Παπουνασβίλι, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του «10»… Μόνο που το προχώρησαν ακόμα περισσότερο, αφού η ραδιοφωνική εκπομπή «Tiro Al Acro» έκανε λόγο για πρόταση στον Γεωργιανό επιθετικό της Σαραγόσα.

Με βάση όσα μετέδωσε ο δημοσιογράφος, ο 25χρονος εξτρέμ έχει προσεγγιστεί από τον Ρόκα για να μετακομίσει στην Αθήνα τη νέα σεζόν. Η δημοσιογραφική πληροφορία χαρακτηρίζει την προσφορά του Ρόκα ως «πολύ σοβαρή» και συμπληρώνει ότι ο ποδοσφαιριστής την αντιμετωπίζει θετικά.

Ο Παπουνασβίλι δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της Σαραγόσα και δεν έχει μέλλον στο Λα Ρομαρέδα. Συγχρόνως, η διοίκηση θα επιθυμούσε να απαλλαγεί από τις υψηλές αποδοχές του και τον παραχωρεί ως ελεύθερο, διατηρώντας ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Η πρόταση του Ρόκα φέρεται να αφήνει ικανοποιημένους τους ανθρώπους της Σαραγόσα, όπως και τον «Παπού», με τον δημοσιογράφο να ισχυρίζεται ότι η μεταγραφή συγκεντρώνει πάρα πολλές πιθανότητες να πραγματοποιηθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ