Πέμπτος στον κόσμο ο Απόστολος Χρήστου στα 100μ ύπτιο

Πέμπτος στον κόσμο ο Απόστολος Χρήστου στα 100μ ύπτιο

Ακόμη μία σπουδαία διάκριση για τον Απόστολο Χρήστου που τερμάτισε πέμπτος στον τελικό των 100μ ύπτιο της Μελβούρνης.

Πραγματοποίησε πολύ καλή κούρσα ο Απόστολος Χρήστου στον Tελικό των 100μ ύπτιο και σε μια εξαιρετικά γρήγορη κούρσα κατέλαβε την 5η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σε πισίνα 25μ της Μελβούρνης.

Ο πρωταθλητής του Παναγιώτη Βελέντζα, «φλέρταρε» με το μετάλλιο σε όλη την κούρσα. Πέρασε 4ος στα 50μ και 75μ και έδωσε μεγάλη μάχη να ανέβει στο βάθρο σε μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση. Τερμάτισε σε 49.68, πολύ κοντά στο πανελλήνιο ρεκόρ 49.66 που σημείωσε στον ημιτελικό.

Διαβάστε επίσης: «Μπαμ» με τον Αντετοκούνμπο ψάχνει ο Παναθηναϊκός – Τι σημαίνει αυτό για Μήτογλου και Ολυμπιακό…

Νίκησε με ρεκόρ αγώνων 48.50 ο Αμερικανός Ράιαν Μέρφι, ακολούθησε ο Ιταλός Λορέντζο Μόρα 49.04 ενώ τρίτος ήταν ο Ίζαακ Άλαν Κούπερ από την Αυστραλία με 49.52. Ο Πίτερ Κέτζε (Νότια Αφρική), ήταν τέταρτος με 49.60, ρεκόρ Αφρικής.

O Απόστολος θα διεκδικήσει τη διάκριση και στα 50μ ύπτιο. Ξεκινάει τη προσπάθεια του ξημερώματα Πέμπτης, όπως και ο Ανδρέας Βαζαίος στα 200μ πεταλούδας και 100μ μικτής.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης το περασμένο καλοκαίρι στη Ρώμη τόνισε μιλώντας στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας: «Είμαι ικανοποιημένος από το πανελλήνιο ρεκόρ στον ημιτελικό και την πέμπτη θέση στον τελικό. Κολύμπησα πάλι σε χρόνο κάτω από το ρεκόρ που είχα όταν ήρθα εδώ και είμαι χαρούμενος για αυτό. Ήταν στις δυνατότητες μου ένας καλύτερος χρόνος αλλά το μετάλλιο κρίθηκε στις λεπτομέρειες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ