ΑΕΚ: Με στόχο την πρώτη νίκη κόντρα στην Κρίενς

ΑΕΚ: Με στόχο την πρώτη νίκη κόντρα στην Κρίενς

Η ΑΕΚ υποδέχεται στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων την Κρίενς Λουκέρνη για τη 2η αγωνιστική του EHF European League και θέλει να κάνει σεφτέ στη διοργάνωση.

Έτοιμη για τη νέα της ευρωπαϊκή μάχη είναι η ΑΕΚ,  η οποία υποδέχεται στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, την Τρίτη (24/10, 19:45), την Κρίενς Λουκέρνη, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του EHF European League. Οι «κιτρινόμαυροι», που στην πρεμιέρα δεν τα κατάφεραν στην Πολωνία, θα τα δώσουν όλα απέναντι στην ισχυρή ελβετική ομάδα. Στην αποστολή βρίσκονται όλοι οι διαθέσιμοι αθλητές.

Ο Στίπε Μαντάλινιτς ενόψει του ευρωπαϊκού παιχνιδιού, είπε: «Η Λουκέρνη είναι μία πολύ καλή ομάδα, με πολλά τρεξίματα και ατομική ποιότητα. Περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι. Περιμένω μία πραγματική μάχη. Παίζουμε στο σπίτι μας και πιστεύω πως θα έχουμε τις ευκαιρίες μας. Αναμένω την υποστήριξη πολλών οπαδών μας, που πάντα είναι δίπλα μας. Μας δίνουν μεγάλη δύναμη».

Διαβάστε επίσης: Το απίθανο με τους αμυντικούς της ΑΕΚ: Σκοράρουν πιο πολύ από τους επιθετικούς!

Επίσης, ο Πάτρικ Μαρτίνοβιτς δήλωσε: «Μετά από μια βαριά ήττα στην πρεμιέρα, έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε στο γήπεδό μας πως ήταν μια κακή παρένθεση το προηγούμενο ματς. Ελπίζω να δείξουμε τα πράγματα που μπορούμε και οι πόντοι της νίκης να μείνουν στην Αθήνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ