Δημόσια δυσαρέσκεια Λεκλέρ για Ferrari (vid)

Δημόσια δυσαρέσκεια Λεκλέρ για Ferrari (vid)

Η απόδοση της Ferrari ήταν και πάλι απογοητευτική στις κατατακτήριες του Grand Prix του Μόντρεαλ και ο Σαρλ Λεκλέρ δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του.

Άλλη μια μέρα στη… δουλειά για τις Ferrari στο Grand Prix του Μόντρεαλ για την Formula 1. Η Scuderia συνεχίζει να μην είναι ευθέως ανταγωνιστική σε επίπεδο πρωταθλητισμού, έχοντας προφανώς φτάσει στα όριά του τον οδηγό της ομάδας, Σαρλ Λεκλέρ.

Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, είτε από κακή απόδοση ή στήσιμο, είτε από κακή στρατηγική, η ιταλική ομάδα βλέπει τις πλάτες των ασυναγώνιστων Red Bull, των πολύ ανεβασμένων Mercedes και της Aston Martin του… ιπτάμενου Φερνάντο Αλόνσο.

Διαβάστε επίσης: Σοκ για τον Νότη Σφακιανάκη: «Μπορεί να μην τραγουδήσει ξανά, το έλεγε ότι…»

Στις κατατακτήριες του καναδικού Grand Prix ο Σάινθ πήρε την 8η θέση στην εκκίνηση και ο Λεκλέρ την 11η, μην καταφέρνοντας να περάσει καν στο Q3, αλλά κερδίζοντας τελικά μια θέση (10η) μετά την τιμωρία του ομόσταυλού του για επικίνδυνη οδήγηση.

 

Ο Λεκλέρ δεν έκρυψε τον θυμό του μέσα από την ενδοεπικοινωνία με τους μηχανικούς του, την ώρα που απέτυχε στον γρήγορο γύρο του μέσω ενδοεπικοινωνίας, αλλά ούτε και μετά το τέλος της διαδικασίας των κατατακτήριων, δηλώνοντας χαρακτηριστικά on camera:

«Είμαι εκνευρισμένος με τις κατατακτήριες. Προφανώς δεν έχουν όλα να κάνουν με τα ελαστικά, καθώς άλλοι οδηγοί έκαναν την ίδια επιλογή και πέρασαν στο Q3. Όμως δυσκολεύουμε πολύ τη ζωή μας. Ειλικρινά θα πρέπει να βελτιωθούμε, διαφορετικά θα είμαστε πάντα απογοητευμένοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ