Φερστάπεν: «Η Aston Martin μας πλησίασε σε απόδοση»

Φερστάπεν: «Η Aston Martin μας πλησίασε σε απόδοση»

Για τη βελτίωση των επιδόσεων της Aston Martin μίλησε ο Μαξ Φερστάπεν.

Ο Μαξ Φερστάπεν νίκησε και στον Καναδά, κάνοντας μια ακόμη καλή εμφάνιση, ωστόσο η Red Bull είδε την Aston Martin να μένει κοντά της.

Ο Ολλανδός πιλότος μίλησε για τη βελτίωση της ομάδας, τονίζοντας πως πλησίασε αρκετά, ενώ αναφέρθηκε και στον Αλόνσο με τον Χάμιλτον.

Οι δηλώσεις του Μαξ Φερστάπεν:

Για τη βελτίωση της Aston Martin: «Από τη μεριά μου είχα πρόβλημα με τις θερμοκρασίες των ελαστικών, όπως έχω αναφέρει ξανά. Δεν μας βοήθησε ιδιαίτερα αυτό. Όμως ξέρω επίσης πως με τις αναβαθμίσεις τους στην Aston Martin βελτιώθηκαν. Είναι λογικό. Σίγουρα μας πλησίασαν σε απόδοση».

Για το πως διαχειρίστηκε την πίεση των Αλόνσο και Χάμιλτον: «Πάντα πρέπει να είσαι σε επιφυλακή και να ελέγχεις αν σε πλησιάζουν οι υπόλοιποι ή όχι. Τι χρειάζεται να κάνω για να μείνω μπροστά, γιατί οι υπόλοιποι είχαν καλό ρυθμό. Στους πρώτους γύρους με τη σκληρή γόμα είχα καλό ρυθμό αλλά μετά άρχισα να δυσκολεύομαι. Δεν έχεις χρόνο να χαλαρώσεις και τα ελαστικά ήταν πολύ κρύα. Ένα λάθος μπορεί να σου κοστίσει πάρα πολύ χρόνο ή να σε στείλει στον τοίχο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ