Μάρκο – «Αν ήταν ο Λάουντα στη Mercedes τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά»

Μάρκο – «Αν ήταν ο Λάουντα στη Mercedes τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά»

Ο ειδικός σύμβουλος της Red Bull Racing, Χέλμουτ Μάρκο, τόνισε σε δηλώσεις του πως αν ζούσε ο Νίκι Λάουντα και βρισκόταν στη Mercedes, τότε τα πράγματα ανάμεσα στις δύο ομάδες θα ήταν διαφορετικά.

Η σεζόν στη Formula 1 ολοκληρώθηκε πριν λίγο χρονικό διάστημα, χαρίζοντάς μας ένα από τα καλύτερα φινάλε όλων των εποχών, με τον Μαξ Φερστάπεν να αναδεικνύεται Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Φυσικά πέραν της κόντρας των πιλότων (Χάμιλτον, Φερστάπεν) υπήρχε και η κόντρα των ομάδων, με τους επικεφαλής Κρίστιαν Χόρνερ (Red Bull) και Τότο Βολφ (Mercedes) να ανταλλάζουν σκληρές δηλώσεις για όλα όσα συνέβησαν στο Άμπου Ντάμπι, αλλά και νωρίτερα.

Ο ειδικός σύμβουλος της Red Bull, Χέλμουτ Μάρκο, πάντως μιλώντας για τον πολύ καλό του φίλο, Νίκι Λάουντα, τόνισε πως τα πράματα θα ήταν διαφορετικά αν ζούσε εκείνος.

Η τοποθέτηση του Χέλμουτ Μάρκο:

«Με τον Νίκι Λάουντα στη Mercedes δεν θα είχαμε αυτή την κατάσταση. Σίγουρα θα ήταν δύσκολα τα πράγματα να τα διαχειριστούμε, διότι κι εκείνου δεν του άρεσε καθόλου να χάνει. Αλλά θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ