Φερστάπεν: «Κάναμε φοβερό αγώνα, υπέροχη μέρα για εμάς»

Φερστάπεν: «Κάναμε φοβερό αγώνα, υπέροχη μέρα για εμάς»

Αρκετά χαρούμενος εμφανίστηκε ο Μαξ Φερστάπεν έπειτα από την νίκη του στο GP της Ιταλίας.

Τι και αν εκκίνησε από την 7η θέση; Ο Μαξ Φερστάπεν ήταν για ακόμη μια φορά εκπληκτικός πανηγυρίζοντας ακόμη μια νίκη, αυτή την φορά στο GP της Ιταλίας.

Ο Ολλανδός κέρδισε γρήγορα θέσεις και έφτασε στην 11η νίκη του στο 2022. Μετά το πέσιμο της καρό σημαίας ο παγκόμσιος πρωταθλητής δήλωσε αρκετά ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα.

«Είχαμε έναν φοβερό αγώνα. Με κάθε γόμα ελαστικών ήμασταν οι ταχύτεροι, η φθορά ήταν πολύ καλή. Διαθέτουμε ένα πολύ δυνατό μονοθέσιο στον αγώνα και είχαμε υπό τον έλεγχο τη διαφορά στο τέλος. Το αυτοκίνητο ασφαλείας βγήκε στην πίστα, δυστυχώς δεν συνεχίστηκε ο αγώνας, αλλά συνολικά είχαμε μία πολύ καλή ημέρα», δήλωσε ο 24χρονος.

Διαβάστε επίσης: Η ατάκα του Μητσοτάκη σε δημοσιογράφο για τον Μαρσέλο (vid)

Όσον αφορά τους πρώτους γύρους όπου σκαρφάλωσε γρήγορα σε θέση βάθρου αν και εκκίνησε 7ος, ο Φερστάπεν δήλωσε: «Η εκκίνηση ήταν πολύ καλή. Πέρασα καθαρά το πρώτο σικέιν και μετά βρήκα γρήγορα το ρυθμό μου και ανέβηκα 2ος. Ήμουν πολύ καλός με τα ελαστικά, απόλαυσα την οδήγηση σήμερα ακόμα και με τις υψηλές θερμοκρασίες. Είναι φοβερή ημέρα για εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ