Ιταλία – Ισπανία 5-6 πεν (9-9 κδ): Η Ισπανία «λύγισε» την Ιταλία στα πέναλτι και φόρεσε στον λαιμό της το χρυσό μετάλλιο

Ιταλία – Ισπανία 5-6 πεν (9-9 κδ): Η Ισπανία «λύγισε» την Ιταλία στα πέναλτι και φόρεσε στον λαιμό της το χρυσό μετάλλιο

Έπειτα από ένα συγκλονιστικό τελικό η Iσπανία έκαμψε την αντίσταση της Ιταλίας στην ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι και επέστρεψε στην κορυφή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, για πρώτη φορά μετά το 2001!

Νέα Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Ισπανία. Μετά από ένα τελικό που έσπασε… καρδιές η φούριας ρόχας επικράτησε με 6-5 στην διαδιακασία των πέναλτι κόντρα στην Ιταλία στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και κατέκτησε το τρίτο της χρυσό μετάλλιο και πρώτο μετά από 21 ολόκληρα χρόνια.

Οι Ιταλοί οι οποίοι απέκλεισαν την εθνική μας στα ημιτελικά, θα αρκεστούν στο ασημένιο μετάλλιο πέφτοντας από τον «θρόνο» τους μετά το 2019.

Διαβάστε επίσης: Τον Τούντορ που ήξερες στον ΠΑΟΚ, ξέχασε τον

Οι Ισπανοί ξεκίνησαν εξαιρετικά (1-3), με την Ιταλία ωστόσο να επιστρέφει δυναμικά (3-3). Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι Ισπανοί επέβαλαν τον ρυθμό τους φτάνοντας την διαφορά αρχικά στο +3 (3-6) διατηρώντας το προβάδισμα τους και στην συνέχεια (6-9).

Ωστόσο η Ιταλία επέστρεψε και ισοφάρισε σε (9-9) στέλνοντας έτσι τον τελικό στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι. Εκεί οι Ισπανοί ήταν πιο ψύχραιμοι και μεγάλο πρωταγωνιστεί τον τερματοφύλακα τους κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ