Απόλλων Σμύρνης – Βαζούτας 12-15: Πρεμιέρα με ήττα για την «Ελαφρά Ταξιαρχία»

Απόλλων Σμύρνης – Βαζούτας 12-15: Πρεμιέρα με ήττα για την «Ελαφρά Ταξιαρχία»

Ο Απόλλων Σμύρνης ηττήθηκε με 12-15 από τη Βαζούτας για τον τέταρτο όμιλο της Α΄ προκριματικής φάσης του Euro Cup ανδρών στην υδατοσφαίριση.

Με ήττα ξεκίνησε ο Απόλλων Σμύρνης τις υποχρεώσεις του στη Βαρκελώνη, όπου διεξάγεται ο τέταρτος όμιλος της Α΄ προκριματικής φάσης του Euro Cup ανδρών στην υδατοσφαίριση.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχασε 12-15 από την ουγγρική Βαζούτας, αν και φαινόταν να ελέγχει το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο τρίλεπτο της τρίτης περιόδου. Ως εκείνο το σημείο, η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη δεν είχε βρεθεί ποτέ πίσω στο σκορ και στο μεγαλύτερο διάστημα διατηρούσε ένα μικρό προβάδισμα 1-2 τερμάτων.

Διαβάστε επίσης: Καραμπάγκ – Ολυμπιακός 0-0: Ανοιχτή η πόρτα της Ευρώπης (vid)

Οι Μαγυάροι, όμως, με τρία αναπάντητα γκολ μέσα σε λιγότερο από ενάμισι λεπτό πήραν το «πάνω χέρι» (10-8) και στη συνέχεια ξέφυγαν με 13-9 και έφτασαν στη νίκη.

Ο Νίκος Γαρδίκας ηταν ο πρώτος σκόρερ του Απόλλωνα με τρία τέρματα, όμως αποβλήθηκε με τρεις ποινές, ένα λεπτό πριν το τέλος της τρίτης περιόδου. Για τη Βαζούτας, τέσσερα γκολ πέτυχε ο Γκιάρφας και τρία ο Μέσαρος.

Αύριο Παρασκευή (14/10, 21:50), οι «κυανόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την οικοδέσποινα του ομίλου Μεντιτεράνι, σε ακόμη ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτο τον τυπικά γηπεδούχο Απόλλωνα Σμύρνης): 4-3, 2-2, 3-5, 3-5

Η σύνθεση του Απόλλωνα: Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 3, Μόκκας, Γωνιωτάκης 1, Δίπλαρος, Μπραϊμης, Χονδροκούκης 1, Βίτσκοβιτς 2, Γαρδίκας 3, Μυρίλος, Σολανάκης 2, Καβουσανός

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ