ΠΑΟΚ – Ντε Τσάαν 6-7: Πλήρωσε το άγχος ο Δικέφαλος

ΠΑΟΚ – Ντε Τσάαν 6-7: Πλήρωσε το άγχος ο Δικέφαλος

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 6-7 από την ολλανδική Ντε Τσάαν, στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου της Α΄ προκριματικής φάσης για το Euro Cup ανδρών στην υδατοσφαίριση.

Την ήττα με 6-7 από την ολλανδική Ντε Τσάαν γνώρισε ο ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο, στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου της Α΄ προκριματικής φάσης για το Euro Cup ανδρών στην υδατοσφαίριση. Στην επιστροφή του στην Ευρώπη μετά από δώδεκα χρόνια, και παρά τη συμπαράσταση των φιλάθλων του, ο Δικέφαλος του βορρά εμφανίστηκε αγχωμένος, είχε πολλά επιθετικά προβλήματα και στο τέλος δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την ανατροπή που επιχείρησε.

Οι Ολλανδοί πήραν από την αρχή το προβάδισμα και έφτασαν να προηγούνται 7-3, ένα λεπτό πριν τελειώσει η τρίτη περίοδος. Οι παίκτες του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου δεν τα παράτησαν και, παίζοντας πολύ δυνατή άμυνα, κατάφεραν να πλησιάσουν σε απόσταση… βολής (7-6) με γκολ του Μιλάρντοβιτς, 1′ 23″ πριν τη λήξη. Στην τελευταία επίθεση, μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» κέρδισαν αποβολή, αλλά δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τον παίκτη παραπάνω.

Διαβάστε επίσης: Καραμπάγκ – Ολυμπιακός 0-0: Ανοιχτή η πόρτα της Ευρώπης (vid)

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 0-1, 4-4, 1-0

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Αϊβαλιώτης, Λασκαρίδης, Παπαμανωλιουδάκης, Ν. Προσινικλής 1, Καλαργυρός, Κεχαλάρης, Μιλάρντοβιτς 1, Τσολακούδης 2, Χαραλαμπόπουλος, Πολ. Προσινικλής, Κούπμαν 2, Κουγιουνής, Αλειφτήρας

** Στα άλλα δύο ματς του 1ου ομίλου, η κροατική Σολάρις νίκησε 11-5 τη γερμανική Λούντβιχσμπουργκ και η γαλλική Μονπελιέ επιβλήθηκε 15-7 της ισπανικής Ετσεϊδε, η οποία θα είναι η αυριανή (14/10, 20:30) αντίπαλος του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ