Με τον φορμαρισμένο Ντιμιτρόφ ο Τσιτσιπάς

Με τον φορμαρισμένο Ντιμιτρόφ ο Τσιτσιπάς

Ο Βούλγαρος τενίστας, που δεν έχει χάσει ούτε σετ φετινό Ρολάν Γκαρός, θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον 4ο γύρο.

ROΤον αντίπαλό του στον 4ο γύρο του Ρολάν Γκαρός έμαθε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Ελληνας τενίστας το απόγευμα του Σαββάτου απέκλεισε τον Αλιάζ Μπέντεν και λίγο αργότερα έμαθε τον αντίπαλό του, ο οποίος προέκυψε από το παιχνίδι του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ με τον Ρομπέρτο Καρμπάλες Μπαένα.

Ο Βούλγαρος τενίστας επικράτησε του Ισπανού, ο οποίος εγκατέλειψε το παιχνίδι στο τρίτο σετ και αφού νωρίτερα είχε χάσει τα δύο πρώτα με 6-1, 6-3. Όπως εξήγησε αργότερα, ήταν αδιάθετος και ανακατευόταν το στομάχι του από χθες το βράδυ. Σήμερα, μπήκε στο κορτ, προσπάθησε να παίξει δεν ένιωθε καθόλου καλά, με αποτέλεσμα να παραιτηθεί.

Αξίζει να σημειώσουμε πάντως ότι ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις στη φετινή διοργάνωση και μάλιστα στα τρία πρώτα παιχνίδια επικράτησε χωρίς να χάσει ούτε ένα σετ. Στον πρώτο γύρο νίκησε τον Γκριγκόρ Μπαρέρε με 6-3, 6-2, 6-2 και στον δεύτερο με 6-4, 7-6 (5), 6-1 του Αντρέι Μάρτιν.

Ο Ντιμιτρόφ κατάφερε να προκριθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στους 16 του Ρολάν Γκαρός, ενώ αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Τσιτσιπά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ