Τσιτσιπάς : «Να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία, να παίξω πιο σκληρά αυτή τη φορά»

Τσιτσιπάς : «Να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία, να παίξω πιο σκληρά αυτή τη φορά»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την πρόκριση του στα προημιτελικά του Roland Garros και την κόντρα του με τον Ρούμπλεφ και τόνισε ότι πρέπει να αρπάξει την ευκαιρία.

Αποφασισμένος να αγωνιστεί καλύτερα και να νικήσει αυτή την φορά τον Αντρέι Ρούμπλεφ, εμφανίζεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς πριν από την αυριανή αναμέτρησή του με τον Ρώσο πρωταθλητή στα προημιτελικά του Roland Garros, λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αμβούργου.

«Είναι πολύ σημαντικό για μένα να εκμεταλλευτώ αυτήν την ευκαιρία και να αγωνιστώ πιο σκληρά αυτή τη φορά, ίσως να κάνω κάτι καλύτερο», είπε ο Τσιτσιπάς, ο οποίος έχασε επίσης από τον Ρώσο στο US Open πέρυσι.

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Έχει ένα πολύ ολοκληρωμένο, συμπαγές παιχνίδι. Έχει βελτιώσει πολύ το σερβίς του. Βασίζεται πολύ στη δύναμή του.»

Ο Τσιτσίπας, ο οποίος έχει κερδίσει 12 συνεχόμενα σετ αφού έχασε τα δύο πρώτα του εναντίον του Ισπανού Μουνάρ στον εναρκτήριο γύρο, δείχνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στους τρεις τελευταίους αγώνες του.

«Χαίρομαι που έπαιξα καλό τένις εναντίον του Ντιμιτρόφ και δεν πανικοβλήθηκα. Έμεινα συγκεντρωμένος και προσπάθησα να το πάρω πόντο πόντο. Νομίζω ότι λειτούργησε αρκετά καλά στο τέλος», πρόσθεσε ο 22χρονος πρωταθλητής.

«Και οι δύο είχαμε μια δύσκολη, σκληρή εβδομάδα στο Αμβούργο, έναν σκληρό τελικό. Τότε και οι δύο ήμασταν πίσω δύο σετ στον πρώτο γύρο, και κερδίσαμε Τώρα είμαστε εδώ και θα παίξουμε ο ένας απέναντι στον άλλον στα προημιτελικά. Ελπίζω να είναι ενδιαφέρον. Ελπίζω ότι θα δείξουμε ένα καλό επίπεδο και ελπίζω ότι οι άνθρωποι θα απολαύσουν», τόνισε ο Ρούμπλεφ.

«Θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση», είπε ο Τσιτσιπάς. «Δεν περιμένω τα πράγματα να γίνουν πιο εύκολα, βρισκόμαστε στα προημιτελικά. Κάθε γύρος θα είναι πιο δύσκολος από τον προηγούμενο.».

Ο νικητής της αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό εκείνο που θα επικρατήσει στον αγώνα μεταξύ Νόβακ Τζόκοβιτς και Καρένο Μπούστα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ