«Κράξιμο» της Οσάκα σε Τσιτσιπά: «Είναι αστείος, θέλει να παίζει εννιά σετ;»

«Κράξιμο» της Οσάκα σε Τσιτσιπά: «Είναι αστείος, θέλει να παίζει εννιά σετ;»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα «άκουσε» από την Ναόμι Οσάκα σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του περί ισοτιμίας και πως οι γυναίκες πρέπει να παίζουν στα τρία νικηφόρα σετ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά πλέον στο στόχαστρο των τενιστριών μετά τη δήλωση του ότι για λόγους ισοτιμίας θα πρέπει και οι γυναίκες να παίζουν στα τρία νικηφόρα σετ.

Μετά την Πλίσκοβα λοιπόν σειρά είχε η Ναόμι Οσάκα να «κράξει» με δηλώσεις της το σχόλιο του Έλληνα τενίστα τονίζοντας χαρακτηριστικά πως είναι αστείος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλει αυτός να παίζει εννιά σετ; Αν προσπαθεί να αυξήσει τον δικό μου αγώνα θα αυξήσω κι εγώ τον δικό του (γέλια). Περίμενε. Ρωτήθηκε ή απλώς το ανέφερε;». Όταν ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι δεν υπήρξε σχετική ερώτηση προς τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα, η Οσάκα πρόσθεσε:

«Αυτός ο τύπος είναι τόσο αστείος (γέλια). Δεν ξέρω. Νιώθω ότι αυτό θα άλλαζε τη δομή του τένις. Όπως αν οι άνθρωποι ξεκινούσαν να κάνουν διαφορετικά πράγματα στο γυμναστήριο. Θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να εφαρμοστεί κάτι τέτοιο. Ένας άντρας να μιλάει για ένα γυναικείο άθλημα… Δεν νομίζω ότι η ιδέα του θα προχωρήσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ