Ξανά κόντρα στον Ντιμιτρόφ ο Τσιτσιπάς (vid)

Ξανά κόντρα στον Ντιμιτρόφ ο Τσιτσιπάς (vid)

Ο Ελληνας τενίστας στον δεύτερο γύρο της Ρώμης θα αντιμετωπίσει τον Ντιμιτρόφ – Οι δύο τενίστες θα κοντραριστούν για 3η φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Τον αντίπαλό του στον δεύτερο γύρο του χωμάτινου τουρνουά Masters που διεξάγεται στη Ρώμη έμαθε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Ελληνας τενίστας, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες έφτασε στα ημιτελικά του τουρνουά της Μαδρίτης (σ.σ ηττήθηκε από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 2-1 σετ), στον δεύτερο γύρο του αντίστοιχου της Ρώμης θα αντιμετωπίσει τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, Νο. 20 στον κόσμο.

Ο Βούλγαρος στον πρώτο γύρο επικράτησε δύσκολα του προερχόμενου από τα προκριματικά Αμερικανού, Μπράντον Νακασίμα, με 6-3, 6-4, σε ένα ματς που διήρκησε σχεδόν 2 ώρες.

Αυτή μάλιστα θα είναι η τρίτη φορά που θα κοντραριστούν οι δύο τενίστες μέσα σε λίγες εβδομάδες, καθώς είχαν παίξει σε Βαρκελώνη και Μαδρίτη, με τον Στέφανο να κερδίζει και τα δύο παιχνίδι με 2-0 σετ. Με 6-1, 6-4 στη Βαρκελώνη και με 6-3, 6-3 στην Μαδρίτη.

Συνολικά έχουν παίξει έξι φορές, με τον Ελληνα τενίστα να έχει κερδίσει τέσσερις φορές, αφού είχε επικρατήσει επίσης πέρσι στη Βιέννη, αλλά και το 2020 στο Ρολάν Γκαρός. Ο Βούλγαρος είχε κερδίσει το 2018 στο τουρνουά επίδειξης Boodles και το 2020 στη Βιέννη.

Δείτε τα highlights από το ματς που έδωσαν στην Μαδρίτη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ