Γκοφ – Σάκκαρη 0-2: Την «καθάρισε» κι έφυγε για τα προημιτελικά η Μαρία

Γκοφ – Σάκκαρη 0-2: Την «καθάρισε» κι έφυγε για τα προημιτελικά η Μαρία

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε δύσκολα με 6-4, 7-5 της Κόρι Γκοφ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά της Ρώμης όπου θα αντιμετωπίσει την Τζαμπέρ από την Τυνησία.

Στα προημιτελικά της Ρώμης η Μαρία Σάκκαρη! Η Ελληνίδα τενίστρια (Νο.4) κατέβαλε την αντίσταση της Κόρι Γκοφ (Νο.15) με 6-4, 7-5 σε 1.49» και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του «Internazionali BNL d’ Italia» όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του Madrid Open, Ονς Ζαμπέρ (Νο.7) από την Τυνησία.

Οι δύο τενίστριες κράτησαν το σερβίς τους στο ξεκίνημα, αλλά στο τρίτο γκέιμ η Σάκκαρη έκανε μπρέικ για το 2-1. Η Γκοφ απάντησε με δικό της μπρέικ και κρατώντας το σερβίς της προηγήθηκε με 3-2. Η Μαρία έκανε μπρέικ για το 4-3 εκμεταλλευόμενη τα λάθη της Αμερικανίδας, έφτασε στο 5-3 και πήρε τελικά το σετ με 6-4 σε 49 λεπτά.

Ακόμη πιο ανταγωνιστικό ήταν το παιχνίδι στο δεύτερο σετ. Η Σάκκαρη ξεκίνησε με μπρέικ και με το σερβίς της έφτασε σε εύκολο 2-0. Η Γκοφ μείωσε σε 2-1, με τη Σάκκαρ να έχει δύο ευκαιρίες για να κάνει το break και το 4-1 στο πέμπτο γκέιμ, αλλά η 18χρονη τενίστρια μείωσε τελικά σε 3-2.

Μάλιστα με μπρέικ η Γκοφ έκανε το 3-3 και προηγήθηκε με 4-3, με τη Σάκκαρη να ισοφαρίζει κρατώντας το σερβίς της σε 4-4 και 5-5. Και εκεί ήρθε το καθοριστικό μπρέικ για το 6-5, με τη Σάκκαρη να φτάνει εύκολα στο 7-5 και το 2-0 στα σετ πανηγυρίζοντας την τέταρτη νίκη της σε πέντε ματς με τη συγκεκριμένη αντίπαλο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ