Αϊλα Τομλγιάνοβιτς: Ποια ερώτηση εξόργισε την πρώην του Κύργιου (vid)

Αϊλα Τομλγιάνοβιτς: Ποια ερώτηση εξόργισε την πρώην του Κύργιου (vid)

Η πρώην του Νικ Κύργιου έδειξε φανερά ενοχλημένη με ερώτηση που της έγινε σχετικά με τον Νικ Κύργιο, αμέσως μετά την ήττα της στα προημιτελικά του Wimbledon.

Η Αϊλα Τομλγιάνοβιτς αποκλείστηκε από τα προημιτελικά του Wimbledon από την Ριμπάκινα ύστερα από δύο ώρες αγώνα. Φανερός ήταν ο εκνευρισμός της όταν άκουσε την πρώτη ερώτηση στην συνέντευξη τύπου από έναν Αυστραλό δημοσιογράφο, η οποία αφορούσε τον πρώην της, Νικ Κύργιο, με τον οποίο ήταν μαζί μέχρι το 2017.

Τον τελευταίο καιρό ο Ελληνοαυστραλός τενίστας απασχολεί την κοινή γνώμη για τα τεκτενόμενα στον αγώνα του με τον Στέφανο Τσιτσιπά αλλά και για την καταγγελία που έχει δεχθεί από πρώην σχέση του η οποία αφορούσε κακοποιητική συμπεριφορά.

Έτσι , ο δημοσιογράφος δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί σε αυτό το ζήτημα και να την ρωτήσει αν και η ίδια έχει δεχθεί κάποια αντίστοιχη συμπεριφορά απο τον 28χρονο, ο οποίος μάλιστα εχτές προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Η αποκάλυψη του Κύργιου: «Ο ατζέντης μου με έβγαλε από παμπ στις 04:00 γιατί έπαιζα με τον Ναδάλ»

Η ίδια φανερά αμήχανη, ανέφερε ότιπάει καιρός από όταν χώρισαν και δεν της αρέσει να μοιράζεται την προσωπική της ζωή. Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως η ίδια δεν είχε κάποια ανάλογη εμπειρία μαζί του. Έσπευσε δε να συμπληρώσει πως είναι απογοητευτικό έπειτα από δύο ώρες αγώνα στα προημιτελικα ο δημοσιογράφος να επιλέγει να της κάνει πρώτα αυτή την ερώτηση.

Αναλυτικά η δήλωση της Τομλγιάνοβιτς

«Πάει καιρός από τότε που χωρίσαμε και κρατάω τις σχέσεις μου ιδιωτικά και έτσι θέλω να μείνει. Προφανώς είμαι κατά της ενδοοικογενειακής βίας. Δεν ξέρω τι έχει γίνει στην υπόθεση, αλλά ελπίζω να λυθεί σύντομα. Εγώ δεν είχα ανάλογη εμπειρία μαζί του» είπε η Τομλγιάνοβιτς, η οποία ξέσπασε μετά στα σόσιαλ.

«Είναι απογοητευτικό που μετά από δύο ώρες αγώνα στα προημιτελικά, η πρώτη ερώτηση που επέλεγε να μου κάνει ο δημοσιογράφος, δεν είχε καμία σχέση με το παιχνίδι» 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ