Φοβερός και τρομερός ο Κύργιος: «Πέταξε» εκτός US Open τον Μεντβέντεφ (3-1)

Φοβερός και τρομερός ο Κύργιος: «Πέταξε» εκτός US Open τον Μεντβέντεφ (3-1)

Ο Νικ Κύργιος επικράτησε 3-1 σετ (7-6, 3-6, 6-3, 6-2) του Ντανιίλ Μεντβέντεφ σε ένα απίθανο ματς και προκρίθηκε στα προημιτελικά αποδεικνύοντας ότι είναι σε μυθική κατάσταση.

Ο Νικ Κύργιος βρίσκεται σε απίστευτη κατάσταση τους τελευταίους μήνες και φουλάρει για να πάει μέχρι το τέλος του δρόμου και στο US Open, μετά το Wimbledon.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας είχε ακόμη μια μοναδική παράσταση στη Νέα Υόρκη απέναντι στο Νο.1 του ταμπλό, Ντανιίλ Μεντβέντεφ και τον καθάρισε σε ένα τρομερό ματς. Συγκεκριμένα, ο Κύργιος επικράτησε 3-1 σετ του Ρώσου και τον απέκλεισε δείχνοντας ότι είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Μόνος στην κορυφή μετά από 2.164 μέρες!

Ο Κύργιος σε ακόμη ένα παιχνίδι έδωσε το δικό του σόου παίρνοντας εντυπωσιακούς πόντους, ενώ κατέκτησε το πρώτο σετ στο τάι-μπρέικ, με τον Ρώσο να ισοφαρίζει σε 1-1.

Ωστόσο, ο Αυστραλός κυριάρχησε στα δύο επόμενα (6-3, 6-2) και κατάφερε να πάρει τη νίκη μέσα σε δύο ώρες και 53 λεπτά. Επόμενος αντίπαλος του Κύργιου είναι ο Κάρεν Χατσάνοφ (Νο31).

«Θέλω να δείξω στη Νέα Υόρκη το ταλέντο μου. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το αποδείξω τι έχω κάνει τους τελευταίους μήνες. Θέλω να πάω μέχρι το τέλος», δήλωσε ο Κύργιος.

Δείτε τα highlights του ματς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ