Davis Cup: Με ηγέτη τον Τσιτσιπά και στόχο την άνοδο!

Davis Cup: Με ηγέτη τον Τσιτσιπά και στόχο την άνοδο!

Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας θα ηγηθεί της αποστολής της γαλανόλευκης στο tie με το Εκουαδόρ – Το διάστημα 4-5 Φεβρουαρίου και στο ΟΑΚΑ οι αναμετρήσεις.

Με τον Στέφανο Τσιτσιπά στη σύνθεσή της θα παραταχθεί η Εθνική μας ομάδα στο tie με το Εκουαδόρ, που θα κρίνει την ανοδο στο World Group 1 του Davis Cup.

Οι αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό του ΟΑΚΑ το διήμερο Σάββατο 4 (ώρα έναρξης 11:00) και Κυριακή 5 Φεβρουαρίου (ώρα έναρξης 12:00) και οι Ελληνες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν την γαλανόλευκη και να απολαύσουν τένις υψηλού επίπεδου.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις: Εκπληξη με Σεμέδο

Η πλήρης σύνθεση της Εθνικής μας σύμφωνα με τους κανονισμούς της ITF έχει ως εξής: Στέφανος Τσιτσιπάς, Μιχάλης Περβολαράκης, Πέτρος Τσιτσιπάς, Αλέξανδρος Σκορίλας, Αριστοτέλης Θάνος. Αρχηγός Αποστολής ο Απόστολος Τσιτσιπάς και Εθνικός Προπονητής ο Δημήτρης Χατζηνικολάου.

Την Εθνική μας Ομάδα συμπληρώνουν-υποστηρίζουν οι Διονύσης Χίσσας-Ιατρός, Χρήστος Φιωτάκης-Γυμναστής, Κώστας Περγαντής-Ψυχολόγος, Απόστολος Μιχαλάκας-Φυσικοθεραπευτής, Θανάσης Μανέκας-Βοηθός Προπονητή.

Οι κρατήσεις από τα Σωματεία-Μέλη πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι την Παρασκευή   20 Ιανουαρίου 2022, για να είναι δυνατή η πληρωμή και η έγκαιρη παραλαβή-αποστολή των εισιτηρίων. Παρελθούσας της ημερομηνίας, η αγορά των εισιτηρίων θα γίνεται μόνο μέσω της viva.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ