Τσιτσιπάς: «Μετά τη διακοπή, έζησα ξανά το ματς όταν πήγα για ύπνο»

Τσιτσιπάς: «Μετά τη διακοπή, έζησα ξανά το ματς όταν πήγα για ύπνο»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σχολίασε την ιδιαίτερη συνθήκη που βίωσε καθώς εξαιτίας της διακοπής του αγώνα του με τον Νούνο Μπόργκες, χρειάστηκε να ολοκληρωθεί η νίκη του με μία ημέρα καθυστέρηση.

Μπορεί να άργησε περίπου μία ημέρα, ωστόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγύρισε την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Rome Masters, καθώς η αναμέτρηση του Έλληνα τενίστα με τον Πορτογάλο Νούνο Μπόργκες που ξεκίνησε εχθές και διεκόπη λόγω βροχής, ολοκληρώθηκε νωρίτερα σήμερα.

Ο Τσιτσιπάς σχολίασε το γεγονός στις δηλώσεις του και τόνισε πως πρόκειται για κάτι ασυνήθιστο αλλά κάθε αθλητής πρέπει να είναι προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο.

Διαβάστε επίσης: Στην Τούμπα δεν υπάρχει μόνο η βαθμολογική υποχρέωση…

«Δεν είναι συνηθισμένο να τελειώνεις ένα ματς που δεν έχει τελειώσει, να πηγαίνεις για ύπνο και να πρέπει να συνεχίσεις την επόμενη μέρα. Πολύ διαφορετικές συνθήκες σήμερα, δε νομίζω να έχω παίξει ένα τόσο σύντομο ματς, κράτησε μόνο λίγα λεπτά. Ασυνήθιστο, αλλά η ποιότητα ήταν εκεί όταν χρειάστηκε να αποδώσω και τα δύο τελευταία γκέιμ ήταν μια πολύ καλή μάχη από μέρους μου».

Ενώ για το αν επηρεάστηκε από τη διακοπή είπε:

«Δεν με πείραξε και πολύ, ως αθλητής πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα. Συνέβη πριν μερικά χρόνια και απέναντι στον Νόβακ εδώ. Ήμουν προετοιμασμένος, ήξερα ότι η βροχή ήταν δυνατή, έβρεχε ακόμα και όταν παίζαμε.

Ήξερα ότι η πιθανότητα ήταν μικρή, αλλά προσπάθησα να το τελειώσω πριν μας σταματήσουν. Δεν έγινε, έπρεπε να συνεχίσω σήμερα. Ξαναέζησα το ματς ακόμα και όταν πήγα για ύπνο, για να το οραματιστώ για την επόμενη μέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ