Τσιτσιπάς – Σβάρτσμαν: Μάχη για την πρόκριση στους «16» του Roland Garros

Τσιτσιπάς – Σβάρτσμαν: Μάχη για την πρόκριση στους «16» του Roland Garros

Ο Έλληνας πρωταθλητής μετά τη σχετικά εύκολη επικράτησή του επί του Ισπανού Μπαένα θα βρεθεί αντιμέτωπος σήμερα γύρω στις 20:00, με τον Αργεντινό Ντιέγκο Σβάρτσμαν.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται για ακόμα μία μάχη στο Roland Garros. Ο πρωταθλητής μας συγκεκριμένα σήμερα στις 20:00 θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Αργεντινό, Ντιέγκο Σβάρτσμαν στη φάση των «32» του σπουδαίου Grand Slam.

Διαβάστε επίσης: Σεβίλλη: Κοντά στην ανανέωση ο Μεντιλιμπάρ

Αξίζει να σημειωθεί πως την ώρα που ο Στέφανος είναι στο νούμερο «4» στον κόσμο ο Αργεντινός αντίπαλός του βρίσκεται στο νούμερο «95» της παγκόσμιας κατάταξης.

Στον προηγούμενο γύρο ο πρωταθλητής μας είχε επιβληθεί σχετικά εύκολα με 3-0 σετ του Βίκτορ Μπαένα την ώρα που ο Σβάρτσμαν ξεπέρασε το εμπόδιο του Ζαπάτα Μιράλες δύσκολα με 3-2 σετ.

Οι σημερινοί αντίπαλοι που θα παλέψουν για την πρόκριση στους «16», έχουν αναμετρηθεί συνολικά έξι φορές στο παρελθόν, με τον Έλληνα πρωταθλητή να μετρά τέσσερις νίκες με τις τρεις μάλιστα να είναι συνεχόμενες.

Η τελευταία φορά που τέθηκαν αντιμέτωποι οι δυο τους πάντως, ήταν στο περυσινό Laver Cup, με τον 24χρονο να νικά 2-0 σετ (6-2, 6-1), έχοντας επικρατήσει προηγουμένως ξανά σε χωμάτινη επιφάνεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ