Άνετα στα προημιτελικά του Roland Garros ο Τζόκοβιτς (3-0)

Άνετα στα προημιτελικά του Roland Garros ο Τζόκοβιτς (3-0)

Χωρίς να αντιμετωπίσει την παραμικρή δυσκολία από τον Χουάν Πάμπλο Βαρίγιας, ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε 3-0 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Roland Garros.

«Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε». Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν είχε διάθεση να σπαταλήσει πολύ χρόνο και ενέργεια απέναντι στον Χουάν Πάμπολ Βαρίγιας, τον οποίο και νίκησε με 3-0 σετ (6-3, 6-2, 6-2) σε 1 ώρα και 57 λεπτά για να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Roland Garros.

Με αυτόν τον τρόπο ο Νόβακ Τζόκοβιτς μεγάλωσε το εντυπωσιακό ρεκόρ του στο Roland Garros φτάνοντας στο 17-0 σε αγώνες του τέταρτου γύρου στο Παρίσι.

Διαβάστε επίσης: Στην κορυφή της πράσινης λίστας: Αυτό είναι το τρίγωνο του Αταμάν για τον Παναθηναϊκό

Στα προημιτελικά ο Νόλε βρει απέναντι του τον Κάρεν Χατσάνοφ, ο οποίος μετά US Open και το Australian Open, θα βρεθεί για 3η συνεχόμενη φορά στην οκτάδα ενός Grand Slam.

Ο Ρώσος (νο11 στον κόσμο) μετά από περίπου 3.5 ώρες επικράτησε του Ιταλού, Λορέντζο Σονέγκο με με 3-1 σετ, παρότι βρέθηκε να χάνει το πρώτο και, μάλιστα, με χαρακτηριστική άνεση από τον αντίπαλό του (6-1). Στη συνέχεια, όμως, ανέβασε… στροφές και πήρε τα τρία επόμενα σετ με 6-4, 7-6(7), 6-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ