Νίκησε Μουζέτι και περιμένει τον Στέφανο ο Αλκαράθ

Νίκησε Μουζέτι και περιμένει τον Στέφανο ο Αλκαράθ

Ο Λούκας Αλκαράθ, επικράτησε με 3-0 του Λορέντζο Μουζέτι και προκρίθηκε στους «8» του Roland Garros, όπου περιμένει τον νικητή της αναμέτρησης του Τσιτσιπά κόντρα στον Όφνερ.

Σ΄ ένα ακόμη ματς ο Κάρλος Αλκαράθ επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται με το 3-0 επί του Λορέντζο Μουζέτι προκρίθηκε πολύ εύκολα στους προημιτελικούς του Ρολάν Γκαρός.

Εκεί, όπου θ΄ αντιμετωπίσει το νικητή του εν εξελίξει αγώνα της φάσης των «16» ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και στον Σεμπάστιαν Όφνερ.

Διαβάστε επίσης: Στην κορυφή της πράσινης λίστας: Αυτό είναι το τρίγωνο του Αταμάν για τον Παναθηναϊκό

Ο Ισπανός νο1 στον κόσμο παραχώρησε μόλις 7 game στον Ιταλό και με άκρως εμφατικό τρόπο (6-3, 6-2, 6-2) προκρίθηκε στους «8» του γαλλικού Οπεν για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Ο 20χρονος σε 2 ώρες και 8 λεπτά αγώνα δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Ιταλό να τον αμφισβητήσει, ήταν από το ξεκίνημα κυριαρχικός στο παιχνίδι του και χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα έφτασε στην άνετη επικράτηση.

Η σημερινή ήταν η 24η νίκη του νεαρού Ισπανού σε 26 αγώνες που έχει δώσει εφέτος σε χωμάτινη επιφάνεια και 34η επί συνόλου 37 αγώνων μέσα στο 2023.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ