Έπεσε στο νούμερο 7 του κόσμου ο Τσιτσιπάς – Άθικτη η Σάκκαρη

Έπεσε στο νούμερο 7 του κόσμου ο Τσιτσιπάς – Άθικτη η Σάκκαρη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε ακόμη μια θέση στον πίνακα της παγκόσμιας κατάταξης, κάτι που δεν συνέβη με τη Μαρία Σάκκαρη.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «πλήρωσε» την ήττα του στο Masters της Σαγκάης από τον Ούγκο Ουμπέρ, με το να χάσει μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη της ATΡ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έπεσε σήμερα στο νούμερο 7 του κόσμου, με τον Αντρέι Ρούμπλεφ να είναι αυτός που κέρδισε +2 θέσεις από την παρουσία του στον τελικό της Σαγκάης.

Με τους βαθμούς που πήρε ο Ρούμπλεφ ως φιναλίστ, όχι μόνο άρπαξε τη θέση του Στέφανου, αλλά και αυτή του Χόλγκερ Ρούνε, πηγαίνοντας απευθείας στο νούμερο 5 του κόσμου.

Ο Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί αυτή την εβδομάδα στο τουρνουά της Αμβέρσας στο Βέλγιο, με στόχο τι καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και την άνοδο του στο race ενόψει των ΑΤΡ Finals.

Ο νικητής του Masters στη Σαγκάη, Χούμπερτ Χουρκάζ, κέρδισε 6 θέσεις στην κατάταξη και από το νούμερο 17 πήγε στο 11, ενώ στην πρώτη 9αδα μπήκε και ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Στη γυναικεία πλευρά του αθλήματος, η Μαρία Σάκκαρη δεν πλήρωσε τον αποκλεισμό από το τουρνουά της Τζενγκζού, καθώς διατήρησε για ακόμη μια εβδομάδα το νούμερο 6 του κόσμου!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ