Ήττα στο tie-break για Τσιτσιπά και Σάκκαρη (vid)

Ήττα στο tie-break για Τσιτσιπά και Σάκκαρη (vid)

Ήττα στο tie break για Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη - Σε δύσκολη θέση η Ελλάδα στο United Cup

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη δεν τα κατάφεραν κόντρα στην Ντανιέλα Σένγκουελ και τον Τόμας Μπάριος Βέρα στο διπλό, ηττήθηκαν με 1-2 (7-6, 3-6, 6-10) στο United Cup και η Ελλάδα ηττήθηκε με 2-1 στους αγώνες από την Χιλή

Την νίκη κόντρα στον Καναδά αύριο (3/1) αναζητά πλέον η χώρα μας, για να έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Μεταγραφή από κείνες που αλλάζουν τις ισορροπίες…

Οι Έλληνες πρωταθλητές ξεκίνησαν παίρνοντας το πρώτο σετ με ανατροπή στο tie-break, αφού επέστρεψαν από το 1-5 και επικράτησαν με 7-5. Ωστόσο η απόδοσή τους έπεσε, έχασαν εύκολα το δεύτερο σετ και τελικά λύγισαν στο Super tie break. Τα πολλά αβίαστα λάθη, έφεραν δίκαια την πρώτη ήττα τους στο διπλό σε επίπεδο United Cup.

Τα πράγματα έγινα ακόμα χειρότερα, αφού εκτός από την ήττα, προέκυψε και θέμα με τον Τσιτσιπά. Ο Έλληνας τενίστας φάνηκε κατά την διάρκεια του super tie break να αισθάνεται ενοχλήσεις στην μέση και πλέον όλοι ελπίζουν πως ο Έλληνας πρωταθλητής θα είναι σε θέση να αγωνιστεί αύριο (3/1).

Η Ελλάδα πλέον θέλει την νίκη κόντρα στον Καναδά προκειμένου να έχει ελπίδες πρόκρισης. Σε περίπτωση που νικήσει τους Καναδούς, θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία με την Χιλή στον όμιλο, αφού ο Καναδάς τους νίκησε χτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ