Ολυμπιακός – Φοίνικας Σύρου 3-0: Άνετη επικράτηση και 2Χ2 για τον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός – Φοίνικας Σύρου 3-0: Άνετη επικράτηση και 2Χ2 για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Φοίνικα Σύρου με 3-0, πετυχαίνοντας έτσι την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Volley League.

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 του Φοίνικα Σύρου στο κλειστό «Μ.Μερκούρη», πετυχαίνοντας έτσι το 2Χ2 στην Volley League. Το σύνολο του Αλμπέρτο Τζουλιάνι ήταν καλύτερο σε όλο το διάστημα της αναμέτρησης, φτάνοντας έτσι σε μια… καθαρή νίκη, δείχνοντας μερικά από τα δείγματα γραφής της ποιότητας του.

To πρώτο σετ ήταν αρκετά κλειστό, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι χέρι στο σκορ, ωστόσο από τα μισά και το 14-10 ο Ολυμπιακός δεν ξανακοίταξε πίσω κλείνοντας έτσι το πρώτο σετ με 25-15 για το 1-0.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-0: Πήραν το ντέρμπι οι «πράσινες»

Το δεύτερο σετ ήταν διαφορετική ιστορία με τους «ερυθρόλευκους» να μετατρέπουν το σετ για παράσταση σε ένα ρόλο, φτάνοντας στην κατάκτηση του με 25-18. Στο τρίτο σετ ο Φοίνικας κατάφερε να βγάλει μια αρχική αντίδραση, παίρνοντας το προβάδισμα και «χτίζοντας», μάλιστα μια διαφορά η οποία έφτασε στο +5 3-8.

Κάπου εκεί οι παίκτες του Τζουλιάνο, κατάφεραν να απαντήσουν παίρνοντας ξανά «κεφάλι» στο σκορ με 12-10. Το σκηνικό στην συνέχεια δεν άλλαξε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στο σκορ, με τους δύο άσους του Ιντάλγκο να χαρίζουν την νίκη στον Ολυμπιακό με 31-29.

Τα σετ: 25-15, 25-18, 31-29

Ολυμπιακός: Τράβιτσα, Στερν, Κουμεντάκης, Ιντάλγκο, Παγένγκ, Λινάρδος και λίμπερο ο Τζιάβρας

Φοίνικας: Γαλιώτος, Μιχάλοβιτς, Φρομ, Κλίνκενμπεργκ, Παπαλεξίου, Τζούριτς και λίμπερο ο Κωνσταντινίδης

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ