Η ευκαιρία της Λίβερπουλ και η μάχη του Τορίνο!

Η ευκαιρία της Λίβερπουλ και η μάχη του Τορίνο!

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Τσάμπιονς Λιγκ και την Πρέμιερ Λιγκ!

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Τσάμπιονς Λιγκ και την Πρέμιερ Λιγκ!

Γιουβέντους – Βιγιαρεάλ (22:00): Αν και ζορίστηκε λίγο στην έδρα της Σαμπντόρια, πήρε σπουδαία νίκη με 3-1 και έχει εδραιωθεί στην 4η θέση της βαθμολογίας. Προηγήθηκε με αυτογκόλ των γηπεδούχων στο 23′ και έκανε το 2-0 με τον Μοράτα στο 34′. Στο δεύτερο μέρος προσπάθησε να κάνει διαχείριση, γλίτωσε σε πέναλτι στο 74′, αλλά στο 84′ εν τέλει ήρθε η μείωση και αγχώθηκε. Οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά, αλλά στην κόντρα βρήκε χώρους και
στο 88′ το τελείωσε οριστικά για το 1-3. Ήταν η 4η διαδοχική νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ δεν χάνει σε 12 σερί ματς. Στο πρώτο ματς με τη Βιγιαρεάλ, πήρε το εκτός έδρας 1-1, αλλά όλα είναι ανοιχτά τώρα στη ρεβάνς. Με την βοήθεια της έδρας, πιστεύει ότι μπορεί να πάρει την πρόκριση.

Γιουβέντους – Βιγιαρεάλ (22:00): Έστω και δύσκολα, επικράτησε της Θέλτα εντός έδρας με 1-0 την περασμένη αγωνιστική και βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας. Δεν έβρισκε χώρους, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, προσπάθησε στο δεύτερο περισσότερο, πίεσε και εν τέλει δικαιώθηκε με τον Παρέχο στο 64′. Έπειτα έπαιξε για να το διατηρήσει, έψαξε στις αντεπιθέσεις το δεύτερο για να το κλειδώσει, αλλά δίχως αποτέλεσμα. Το θέμα είναι ότι ήρθε το τρίποντο και πάει στην Ιταλία να διεκδικήσει τις πιθανότητες της, έπειτα από το 1-1 του πρώτου αγώνα. Στα 8 τελευταία ανεξαρτήτου διοργάνωσης, μετράει μόλις μια ήττα. Σε τρία φετινά στο Τσάμπιονς Λιγκ, μετράει ισάριθμα G/G & Over 2.5.

Γιουβέντους – Βιγιαρεάλ (22:00): Θα γίνει τεράστια μάχη όπως και στο πρώτο παιχνίδι. Αμφότερες διαθέτουν ικανότατους επιθετικούς, όπου θέλουν λίγες φάσεις για να σκοράρουν. Δεν θα ανοίξει από την αρχή, αλλά αν μπει ένα γκολ θα ανοίξει. Πάμε στοίχημα με το G/G σε απόδοση 1.91 (Stoiximan).

Δες τι παίζει σήμερα με ένα κλικ εδώ!

Άρσεναλ – Λίβερπουλ (22:15): Η… μάχη τώρα ξεκινά. Η Σίτι γκέλαρε το βράδυ της Δευτέρας απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας και η Λίβερπουλ βρήκε την ευκαιρία που έψαχνε. Είναι στο μείον τέσσερα, με ματς λιγότερο, αυτό που θα δώσει στο Λονδίνο απέναντι στην Άρσεναλ. Παιχνίδι… τελικός για την ομάδα του Κλοπ που βλέπει την ευκαιρία να της παρουσιάζεται. Και να φέρει το πρωτάθλημα πλέον στα… ίσια. Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τη Λίβερπουλ, αλλά το ματς που έχει μόνο εύκολο δεν είναι. Η Άρσεναλ είναι σε… τρομακτική κατάσταση, προέρχεται από πέντε συνεχόμενες νίκες στην Premier League, «πάτησε» τετράδα και βλέπει πλέον έξοδο στο Champions League. Για την ακρίβεια τούτη την ώρα, όχι άδικα, θεωρείται και φαβορί. Στο συν ένα από τη Γιουνάιτεντ, στο συν τρία από τη Γουέστ Χαμ και έχοντας τρία ματς λιγότερα και από τους δύο.

Άρσεναλ – Λίβερπουλ (22:15): Ο Αρτέτα είναι προφανές πως έχει στρώσει για τα καλά την Άρσεναλ, η οποία πάντως κόντρα στη Λίβερπουλ δυσκολεύεται αφάνταστα. Δεν έχει πετύχει γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της απέναντι στους κόκκινους. Έχοντας δύο ισοπαλίες με 0-0 και τρεις ήττες. Άλλη Άρσεναλ πάντως αυτή που βλέπουμε τώρα. Και ίσως να έφτασε η ώρα να παραβιάσει την εστία της αντιπάλου της.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Δεν είναι μικρό το 1.92 της Λίβερπουλ σε ματς που για εκείνη είναι τελικός. Αλλά είναι ρίσκο απέναντι σε αυτή την Άρσεναλ, που μπορεί να βρει χώρους και να κάνει ζημιά. Επιθετικές και οι δύο, δημιουργικές, απειλητικές, μπορούν να μας προσφέρουν γκολ και θέαμα στο παιχνίδι. Πάμε στοίχημα με goal/goal και over 2,5 γκολ σε απόδοση 1.93 (pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ