Διπλασιασμός στη Βραζιλία!

Διπλασιασμός στη Βραζιλία!

Τα βλέμματα στρέφονται στη Βραζιλία και το Σάο Πάολο - Φλουμινένσε

Ενδιαφέρον είναι το μενού για στοίχημα στο κυριακάτικο (17/07) κουπόνι. Για παιχνίδι σε νομιμες στοιχηματικες μια πρόταση με αξία έρχεται από τη Βραζιλία και την πρώτη κατηγορία της.

17η αγωνιστική

*Goal/Goal τα 10/12 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από την Παλμέιρας, για το κύπελλο. Βρέθηκε πίσω με δυο τέρματα από πολύ νωρίς (10′, 13′), για να μειώσει απλά με το πέναλτι του Λουτσιάνο στο 70ο λεπτό.

Μετά από έξι αναμετρήσεις, με απολογισμό τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες, η Σάο Πάολο υπέστη και πάλι την ήττα. Μεσοβδόμαδα, η ομάδα του Ροζέριο Σένι φιλοξενήθηκε από την Παλμέιρας, στη μεταξύ τους ρεβάνς για τη φάση των «16» του κυπέλλου, στην έδρα της οποίας ηττήθηκε με 2-1, όπου και μείωσε απλά στο τελικό αποτέλεσμα. Είχε επικρατήσει με 1-0 στο πρώτο ματς, οπότε και έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι, εκεί όπου αποδείχθηκε πιο εύστοχη (3-4) και πήρε την πρόκριση.

Στο πρωτάθλημα τώρα, έχει μια νίκη και δυο ισοπαλίες στα τρία τελευταία αντίστοιχα ματς, ερχόμενη από το εκτός 0-0 με την Ατλέτικο Μινέιρο. Βρίσκεται έτσι στην όγδοη θέση και στο -4 από την αποψινή της αντίπαλο. Επικράτησε στα 15 από τα 18 πιο πρόσφατα ματς στην έδρα της, έχοντας ακόμη δύο ισοπαλίες και μια ήττα. Τραυματίστηκε στο κύπελλο ο Μιράντα και θα μείνει εκτός απόψε, μεγαλώνοντας το απουσιολόγιο του Σένι. Παραχώρησε στη Νόριτς τον 23χρονο μέσο Γκάμπριελ Σάρα, βάζοντας στα ταμεία της ένα ποσό που ξεπερνά τα δέκα εκατομμύρια.

Σάο Πάολο Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal και Under 2.5 τα 3/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-3 επί της Κρουζέιρο, για το κύπελλο. Πήρε προβάδισμα στο 70′ με τον Αρίας, πέτυχε δεύτερο τέρμα στο 85′ με τον Κάνο, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Νάταν.

Από ένα νικηφόρο σερί έξι αγώνων προέρχεται η Φλουμινένσε, σε όλες τις διοργανώσεις. Μεσοβδόμαδα, η ομάδα του Φερνάντο Ντινίζ φιλοξενήθηκε από την Κρουζέιρο, στη μεταξύ τους ρεβάνς για τη φάση των «16» του κυπέλλου, της οποίας και επικράτησε με 0-3. Πέτυχε και τα τρία της τέρματα από το 70′ και μετά, για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της, η οποία σε συνδυασμό με το 2-1 του πρώτου αγώνα, της χάρισε και την πρόκριση στα προημιτελικά.

Στο πρωτάθλημα τώρα, έρχεται από τέσσερα διαδοχικά τρίποντα, με ποιο πρόσφατο αυτό επί της Σεαρά (2-1 εντός), που τη φέρνει στην πρώτη εξάδα της κατάταξης. Έμεινε αλώβητη στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της (2-1-0), στις οποίες διατήρησε και ανέπαφη την εστία της. Δεν αναμένονται αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Εκτός μάχης παραμένει για ακόμη μια φορά ο Νταβίντ Μπραζ.

Φλουμινένσε Στατιστικά

*Over 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκονται και οι δύο πλευρές, έρχονται από προκρίσεις στο κύπελλο, που έδωσε έξτρα ψυχολογία για απόψε. Είναι αρκετά επιθετικές και οι δυο, οπότε και περιμένουμε να βρουν δίχτυα αμφότερες, με την επιλογή μας να είναι το Goal/Goal σε απόδοση 2.05.

Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα, όπως και όλων των σημερινών εδώ:

https://www.betarades.gr/sao-paolo-floyminense/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ