Ντέρμπι μίσους στη Γαλλία

Ντέρμπι μίσους στη Γαλλία

Το Betarades.gr ξεχώρισε προγνωστικό με αξία από το συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω.

Ακόμη ένα παιχνίδι που ξεχωρίζει από το σημερινό πλούσιο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα είναι το ντέρμπι μίσους Παρί Σεν Ζερμέν – Μαρσέιγ για την 11η αγωνιστική της Ligue 1. Το Betarades.gr ξεχώρισε προγνωστικό με αξία από το συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω.

 

*11η αγωνιστική

*Το μεγαλύτερο ντέρμπι της χώρας, τεράστιο το μίσος ανάμεσα στις δύο ομάδες.

*Στις τελευταίες 25 συναντήσεις των δύο ομάδων, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ηττηθεί μόλι μια φορά απ’ τη Μαρσέιγ (20-4-1).

*Η Παρί Σεν Ζερμέν σκόραρε από 2+ γκολ στα 10/12 τελευταία παιχνίδια κόντρα στη Μαρσέιγ.

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Μπενφίκα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Προηγήθηκε με πέναλτι του Εμπαπέ στο 39’, ισοφαρίστηκε με τον ίδιο τρόπο (πέναλτι) στο 62’.

Υπέπεσε σε γκέλα το περασμένο Σάββατο, έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει στην κορυφή, άφησε δύο βαθμούς στην έδρα της Ρεμς. Χωρίς τον Μέσι, με τον Νεϊμάρ στον πάγκο και με πολλές αλλαγές παρατάχθηκε στο παιχνίδι, συνάντησε πολλές δυσκολίες, δεν έβγαλε ενέργεια στην επίθεση, αναγκάστηκε να παίξει παραπάνω από ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο (αποβλήθηκε ο Σέρχιο Ράμος).

Απώλεια βαθμών στο εγχώριο πρωτάθλημα για την ομάδα του Γκαλτιέ, είχαν προηγηθεί πέντε νίκες, είναι πλέον η μοναδική αήττητη ομάδα στη Ligue 1, φιγουράρει πάντα στην κορυφή, στο +1 απ’ την ομάδα της Βρετάνης, ενώ βρίσκεται στο +3 απ’ τη σημερινή της αντίπαλο, Μαρσέιγ.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν κατάφερε να κερδίσει σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι τη Μπενφίκα, έμεινε ξανά στο 1-1 με τους “αετούς” της Λισαβόνας, αυτή τη φορά στο Παρίσι. Απομένουν τα… τυπικά για να προκριθεί στην επόμενη φάση, αλλά έχασε την ευκαιρία να γίνει φαβορί για την “πρωτιά” του ομίλου.

Το κλίμα στο εσωτερικό της δεν είναι καλό, ενώ φούντωσαν οι φήμες που θέλουν τον σταρ Εμπαπέ να αποχωρεί τον Γενάρη απ’ το Παρίσι. Τιμωρημένος ο στόπερ Σέρχιο Ράμος, παραμένουν τραυματίες ο στόπερ Κιμπεμπέ και ο αριστερός μπακ Μέντες, όλοι τους είναι βασικές μονάδες. Επιστρέφει ο Μέσι, διαθέσιμος και ο χαφ Ρενάτο Σάντσες. Με τις απουσίες στην άμυνα, υπάρχει η σκέψη ο Γκαλτιέ να αφήσει στην άκρη του 3-4-1-2 και να πάει με 4-3-3 στο ντέρμπι.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2.5 τα 5/7 τελευταία παιχνίδια.

*G/G τα 3/4 πρόσφατα ματς.

ΜΑΡΣΕΪΓ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 2-0 κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το Τσάμπιονς Λιγκ. Το 1-0 ο Γκεντουζί με πέναλτι στο 20’ (κέρδισε και αποβολή στην ίδια φάση), το 0-2 εκανε ο Αλέξις Σάντσες στο 30’, η Σπόρτινγκ τελείωσε το ματς με εννιά παίκτες (60’).

Σοκ για τη Μαρσέιγ την προηγούμενη αγωνιστική, υπέστη την πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα κόντρα στον πιο απροσδόκητο αντίπαλο, την Αζαξιό. Όλα ξεκίνησαν ιδανικά, προηγήθηκε με πέναλτι του Παγέτ στο 15’, ωστόσο στην πορεία το ματς «στράβωσε». Η Αζαξιό ισοφάρισε απ’ το πουθενά, την πρώτη φορά που πάτησε την περιοχή των Μασσαλών, το 1-1 άγχωσε την ομάδα του Τούντορ. Η λογική έλεγε ότι θα έμπαινε δυνατά στο δεύτερο μέρος, όμως στο 47’ ήρθε απ’ το πουθενά το 1-2 και στο υπόλοιπο του αγώνα δεν κατάφερε να βρει τον τρόπο να πάρει τουλάχιστον τον πόντο.

Πρώτη ήττα φέτος για την ομάδα του Τούντορ στο πρωτάθλημα, μετρά ρεκόρ 7-2-1 και με 23 πόντους είναι στο -3 απ’ την πρωτοπόρο Παρί, στο -2 απ’ τη δεύτερη Λοριάν. Την περασμένη Τετάρτη, για το Τσάμπιονς Λιγκ, πανηγύρισε νέα νίκη επί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, την κέρδισε αυτή τη φορά με 2-0 στο “Ζοσέ Αλβαλάδε”. Κέρδισε πέναλτι – αποβολή στο 20’, πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο πρώτο ημίχρονο, απ’ το 60’ αγωνίστηκε με δύο παίκτες παραπάνω και έφτασε ξεκούραστα στην επικράτηση. Παραμένει τραυματίας ο αριστερός μπακ Κολάσινατς.

ΜΑΡΣΕΪΓ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ τα 10/13 τελευταία παιχνίδια.

*Over 2.5 τα 3/4 πρόσφατα ματς.

 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η Παρί δεν παίζει καλά εδώ και καιρό, έρχεται από τρεις ισοπαλίες και όταν κερδίζει το κάνει στο όριο. Η Μαρσέιγ αντέδρασε μετά την ήττα απ’ την Αζαξιό, πήρε σπουδαίο διπλό στη Λισαβόνα, έχει την ποιότητα μπροστά να ταλαιπωρήσει την άμυνα της Παρί που θα παραταχθεί χωρίς τους 2/3 βασικούς στόπερ της (εκτός οι Ράμος, Κιμπεμπέ). Επιλέγουμε Goal/Goal σε απόδοση 1.80.

 

Η ανάλυση του αγώνα και όλων των παιχνιδιών της ημέρας εδώ:

https://www.betarades.gr/pari-sen-zermen-marseig/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ