Το ισπανικό Clasico καθηλώνει όλο τον πλανήτη!

Το ισπανικό Clasico καθηλώνει όλο τον πλανήτη!

Ξεχωρίζει από το κουπόνι της Κυριακής (16/10) το “clasico” Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα για την 9η αγωνιστική της Λα Λίγκα

Ξεχωρίζει από το κουπόνι της Κυριακής (16/10) το “clasico” Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα για την 9η αγωνιστική της Λα Λίγκα. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση από το ντέρμπι του “Μπερναμπέου”, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Πάμε να την δούμε.

 

9η αγωνιστική

*Το “Clásico”. Ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι παγκοσμίως.

*Μετρούν 6/10 παιχνίδια με No Goal τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δεν έχει σημειωθεί νίκη γηπεδούχου στα πρόσφατα 3 επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους.

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 εκτός έδρας, με αντίπαλο τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρώτο μέρος η Ρεάλ είχε την κατοχή και απείλησε 1-2 φορές. Στο 46’ ο Ζούμπκοφ σκόραρε για το 1-0 των τυπικά γηπεδούχων και στο 90+5’ ο Ρούντιγκερ ισοφάρισε με κεφαλιά για το τελικό αποτέλεσμα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν ήταν καλή στην αναμέτρηση με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ (1-1) στην Πολωνία για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως κατάφερε στο φινάλε να μην ηττηθεί και ουσιαστικά να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, πήρε μια… επαγγελματική νίκη στο “Αλφόνσο Πέρεθ” της ισπανικής πρωτεύουσας, απέναντι στη Χετάφε με σκορ 0-1.

Το γρήγορο τέρμα του Μιλιτάο, βοήθησε τους “Μπλάνκος” να ελέγξουν το ρυθμό και την εξέλιξη του αγώνα και με καλή αμυντική λειτουργία κράτησαν μακριά τον αντίπαλο από την εστία του Λούνιν. Η ισοπαλία με τη Σαχτάρ ήταν η δεύτερη απώλεια βαθμών στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο για τους “Μερένγκες” έπειτα από το 1-1 στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” με αντίπαλο την Οσασούνα. Ωστόσο, παραμένουν αήττητοι σε όλες τις διοργανώσεις.

“Το να έχεις ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού κατά τη γνώμη μου δεν είναι και τόσο καλό”, δήλωσε ο Κάρλο Αντσελότι. Όσον αφορά την αποστολή, δεν προπονήθηκε ο Τιμπό Κουρτουά και όλα δείχνουν ότι κάτω από τα δοκάρια στο “Κλάσικο” θα είναι ο Λούνιν. Επίσης, δεν είναι διαθέσιμος ο μέσος Ντάνι Θεμπάγιος. Με μάσκα ο Ρούντιγκερ, αν χρειαστεί, θα αγωνιστεί.

Ρεάλ Μαδρίτης Στατιστικά

*4/6 αναμετρήσεις με goal/goal

*4/6 παιχνίδια με under 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 6/10 ματς εντός

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 3-3 εντός έδρας, με αντίπαλο την Ίντερ, για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ίντερ είχε δοκάρι με τον Τζέκο, όμως στο 40’ ο Ντεμπελέ σκόραρε για το 1-0 του ημιχρόνου. Στο 50’ ο Μπαρέλα ισοφάρισε σε 1-1 και στο 63’ ο Λαουτάρο Μαρτίνες σκόραρε για το 1-2. Στο 82’ ο Λεβαντόφσκι ισοφάρισε σε 2-2, στο 89’ ο Γκόζενς το 2-3 και στο 90+2’ ξανά ο Λεβαντόφσκι το 3-3.

Η Μπαρτσελόνα “κουβαλά” απογοήτευση έπειτα από τη δεύτερη αποτυχία να κερδίσει την Ίντερ (3-3) για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι “Μπλαουγράνα” ισοφάρισαν δύο φορές στο δεύτερο μέρους την ιταλική ομάδα, όμως γλίτωσαν την ήττα στο φινάλε. Όπως και να ‘χει, δεν τους κάνει ούτε η ισοπαλία διότι αν η Ίντερ πάρει μία νίκη σε δύο ματς, αφήνει στην τρίτη θέση του γκρουπ τη “Μπάρσα”.

Τα δημοσιεύματα για τις επιδόσεις του Τσάβι ως προπονητή στο Τσάμπιονς Λιγκ δίνουν και παίρνουν, όμως ο Λαπόρτα ξεκαθάρισε την αναντίρρητη στήριξή του στον Ισπανό προπονητή. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, η Μπαρτσελόνα νίκησε δύσκολα τη Θέλτα εντός έδρας, με σκορ 1-0 και παραμένει στην ισοβαθμία με τη Ρεάλ στην κορυφή, αλλά λογίζεται πρώτη αφού υπερτερεί για την ώρα στην ισοβαθμία.

Τρεις νίκες και μία ισοπαλία ο απολογισμός στα τελευταία πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Όσον αφορά την αποστολή, παραμένουν εκτός δράσης οι Μπεγερίν, Αραούχο, Κρίστενσεν και Μέμφις Ντεπάι.

Μπαρτσελόνα Στατιστικά

*7/10 αναμετρήσεις είχαν No Goal

*6/10 παιχνίδια έληξαν με over 2.5

*Σκοράρει σε 8/10 ματς εκτός έδρας

 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται το πρώτο “Κλάσικο” στη σεζόν, η “Μπάρσα” είναι διεκδικήτρια του τίτλου φέτος και τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Αναπόφευκτα στη Ρεάλ, θα θυμούνται την περσινή συντριβή στο “Μπερναμπέου” (0-4) και θα θελήσουν να πάρουν εκδίκηση με νίκη. Εκτιμούμε ότι είναι ρισκαδόρικο να επιλέξουμε νικητή. Θα έχει γκολ το ματς, εύκολα μπορεί να πάει ψηλά το σκορ, επιλέγουμε Over 3 σε απόδοση 1.90.

 

Η ανάλυση του αγώνα και όλων των παιχνιδιών της ημέρας εδώ:

https://www.betarades.gr/real-madriths-mpartselona/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ