Κόντρα στις… πρώην τους

Κόντρα στις… πρώην τους

Παιχνίδια… συναισθημάτων σε δύο γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ στη σημερινή αγωνιστική

Γράφει ο Γιώργος Θαναηλάκης

Παιχνίδια… συναισθημάτων σε δύο γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ στη σημερινή αγωνιστική, όπου δύο προπονητές θα αντιμετωπίσουν για πρώτη φορά, τις πρώην ομάδες τους και φυσικά, οι όμορφες αναμνήσεις, θα μείνουν στην άκρη, όσο διαρκεί ο αγώνας. Είναι και οι δυο τους φαβορί βέβαια με τις ομάδες τους, αλλά σύμφωνα με τα στατιστικά και την αγωνιστική εικόνα των αντιπάλων, τα προγνωστικά είναι ανοιχτά. Αυτά τα δύο ματς, είναι και οι επιλογές μας για σήμερα στα προγνωστικά στοιχήματος κι ας ελπίσουμε οι προτάσεις μας, να σας φτιάξουν το τριήμερο.

Μπράιτον – Τσέλσι

Οι παλιές αγάπες, όταν ξανασυναντιούνται, είναι αμφίβολο αν θα αποχωριστούν με χαμόγελα και οι δύο. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και στη σχέση του Γκρέϊαμ Πότερ, με την Μπράιτον. Ο νυν προπονητής της Τσέλσι, επιστρέφει στο «ΑΜΕΞ», στο γήπεδο που για τρία χρόνια, δέθηκε με τους «Γλάρους», αλλά θα πρέπει να αφήσει στην άκρη τους συναισθηματισμούς και να οδηγήσει την Τσέλσι στη νίκη. Είναι αήττητος στον πάγκο των Λονδρέζων, αντίθετα με τη Μπράιτον, η οποία δεν έχει σταυρώσει νίκη από την ώρα που έφυγε και πήρε τη θέση του ο Ντε Τζέρμπι.

Κι επειδή σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια, δεν θα απέκλεια μια πιθανή νίκη των γηπεδούχων, λόγω της ιδιαιτερότητας του αγώνα. Ωστόσο και ο Πότερ, έχει το πλεονέκτημα, ότι γνωρίζει την Μπράιτον, απ΄ έξω κι ανακατωτά. Δύσκολη σίγουρα η επιλογή για τελικό νικητή, καθώς υπάρχει και το πρόσφατο παρελθόν τους, όπου η Τσέλσι, ναι μεν, δεν έχει ήττα στα τελευταία 11 μεταξύ τους, αλλά η Μπράιτον, της έχει πάρει 5 ισοπαλίες στα 6 τελευταία! Ίσως η διπλή ευκαιρία να είναι καλύτερη λύση.

Φούλαμ – Έβερτον

Άλλη μια πρώην σχέση, που θα θυμηθεί τα παλιά, καθώς ο Μάρκο Σίλβα, μετά από τρία χρόνια, θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά την πρώην ομάδα του. Το θέμα βέβαια είναι, ότι αν και η Έβερτον δεν τα πάει καθόλου καλά κι από την περσινή μάλιστα σεζόν, στα εκτός έδρας παιχνίδια της, στην έδρα της Φούλαμ, έχει καλή παράδοση. Συγκεκριμένα, έχει χάσει μόνο μια φορά, στα τελευταία 6 παιχνίδια της στο «Κρέιβεν Κότατζ» κι αυτή η ήττα, ήταν με τον Σίλβα στον πάγκο της! Στα άλλα 5, είχε 3 νίκες, όπου σκόραρε και 3 γκολ στην καθεμία!

Πήρε και λίγο τα πάνω της, με το 3-0 επί της Κρύσταλ Πάλας το περασμένο Σάββατο και το βλέπω πολύ πιθανό να δυσκολεύει τη Φούλαμ, η οποία τρέχει αήττητο σερί 3 αγώνων! Οι «Κότατζερς» πραγματικά, από την ώρα που επέστρεψε ο Μίτροβιτς, έχουν μαζέψει 7 βαθμούς, με τον Σέρβο να σκοράρει και στα τρία ματς, στα δύο με πέναλτι. Δεν το αποκλείω να συνεχίσει το σερί του, γιατί η Φούλαμ, είναι και μια ομάδα που σκοράρει, αλλά ταυτόχρονα δέχεται και γκολ και απόδειξη είναι, το «over 2.5» που παρουσιάζεται στα 10 τελευταία παιχνίδια της!

Προγνωστικά Στοιχήματος

Μπράιτον – Τσέλσι: 1/2 (Δ.Ε.) στο 1ο ημίχρονο (1.66)

Μπράιτον – Τσέλσι: under 2.5 & NG (2.20)

Φούλαμ – Έβερτον: G/G (1.66)

Φούλαμ – Έβερτον: Μίτροβιτς να σκοράρει (2.25)

Βρείτε τη στήλη του Γιώργου Θαναηλάκη, καθώς και αυτές άλλων κορυφαίων tipsters εδώ:

https://www.betarades.gr/thanailakis-prognostika-kontra-stis-prwin-tous/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ