ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός του Ράντονιτς δεν μπόρεσε να χτίσει θετικό σερί, μετά τη νίκη κόντρα στην Μπασκόνια (98-83). Οι πράσινοι ήταν ανταγωνιστικό μόνο για ένα δεκάλεπτο στην Πόλη και έτσι η απώλεια με αντίπαλο τη Φενέρ, ήρθε και μάλιστα με 30 πόντους διαφορά (107-77).

Έτσι το σερί της ομάδας διαμορφώνεται στο 2-6. Οι πράσινοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και η νίκη, στο ΟΑΚΑ, απέναντι στη Βίρτους, μοιάζει με μονόδρομο για να ξεκολλήσουν από την ουρά. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μπορεί να βασιστεί στους Μπέικον, Ουίλιαμς και Ουόλτερς, που είναι συνήθως εκείνη που βοηθούν σημαντικά στο σκοράρισμα, ειδικά σε τέτοια ματς.

Η Βίρτους Μπολόνια βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας μετά τις δύο κολλητές νίκες απέναντι σε Ολίμπια (64-59) και Βαλένθια (89-59). Στην εμφατική νίκη απέναντι στην ισπανική ομάδα, η Βίρτους είχε ως κορυφαίους τους Μάικι, Κορντινιέ, Λούντμπεργκ αλλά και τον Οχελέγιε. Πήρε μεγάλο προβάδισμα από το πρώτο 10λεπτο, έχτισε σε αυτό και δεν απειλήθηκε ποτέ στην αναμέτρηση, τελειώνοντας με διαφορά 30 πόντων. Μακριά από την έδρα της, τρέχει επιμέρους ρεκόρ 2-2, αφού έχει γνωρίσει απώλειες στις έδρας των Ζαλγκίρις και Παρτιζάν, στη διοργάνωση. 

Η αναμέτρηση για την Ευρωλίγκα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Βίρτους Μπολόνια είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 της Τετάρτης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ