Ινβερνές – Νταντί Γιουνάιτεντ: Μεγάλος ημιτελικός στη Σκωτία!

Ινβερνές – Νταντί Γιουνάιτεντ: Μεγάλος ημιτελικός στη Σκωτία!

Ινβερνές και Νταντί Γιουνάιτεντ κοντράρονται στον πρώτο ημιτελικό για τα πλέι-οφ ανόδου της Τσάμπιονσιπ.

Αρχίζει σήμερα η ημιτελική φάση των πλέι-οφ ανόδου της Τσάμπιονσιπ Σκωτίας. Η Ινβερνές υποδέχεται τη Νταντί Γιουνάιτεντ στις 21:45. Να σημειωθεί, ότι θα ακολουθήσει επαναληπτικός στην έδρα της Νταντί. Επομένως, γίνεται αντιληπτή η κρισιμότητα της σημερινής αναμέτρησης. Το ματς παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και προσελκύει όσους ασχολούνται με προγνωστικά στοιχήματος.

Η Ινβερνές τερμάτισε στην τρίτη θέση, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Στα προημιτελικά των πλέι-οφ ανόδου, απέκλεισε την Έιρ. Αρχικά, την κέρδισε με 1-3 εκτός έδρας. Στον επαναληπτικό, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1). Έχει επικρατήσει φέτος μια φορά της Νταντί Γιουνάιτεντ, στο κύπελλο, με 1-2. Η Ινβερνές μετράει τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της και είναι έτοιμη για μάχη! Σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία, και αν παρουσιαστεί πιο σταθερή στην άμυνα, έχει σοβαρές ελπίδες για την πρόκριση στον τελικό.

Από την άλλη, η Νταντί Γιουνάιτεντ είναι μια ποιοτική ομάδα. Αυτό φάνηκε και στο πρωτάθλημα, όπου κατέλαβε τη δεύτερη θέση. Εννιά πόντους άφησε πίσω της την Ινβερνές η Νταντί. Επιπλέον, οι φιλοξενούμενοι νίκησαν και στα δύο ματς μεταξύ των δύο ομάδων στο φετινό πρωτάθλημα. Η Νταντί προέρχεται από την ανούσια ήττα, με 1-0 από τη Μόρτον, και είδε το σερί των τριών συνεχόμενων νικών να σταματά. Παρόλα αυτά, τα παιχνίδια με την Ινβερνές είναι μια εντελώς διαφορετική υπόθεση. Η Νταντί είναι το φαβορί του ζευγαριού, και θέλει να το επιβεβαιώσει και στο χορτάρι.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το preview του Ινβερνές – Νταντί Γιουνάιτεντ. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ