NBA Playoffs: Θα προστατεύσουν την έδρα τους οι Μπλέιζερς κόντρα στους Γουόριορς;

NBA Playoffs: Θα προστατεύσουν την έδρα τους οι Μπλέιζερς κόντρα στους Γουόριορς;

Τα ξημερώματα της Κυριακής(19/05, 04:00), οι Μπλέιζερς υποδέχονται τους Γουόριορς στο Game 3 των τελικών της Δύσης.

Η σειρά των Γουόριορς με τους Μπλέιζερς είναι αυτήν τη στιγμή στο 2-0, υπέρ των «Πολεμιστών». Η ομάδα του Στιβ Κερ έκανε το απόλυτο στην Oracle Arena και τώρα ήρθε η ώρα να δοκιμαστεί και στο Πόρτλαντ. Οι Μπλέιζερς αγωνίζονται με την πλάτη στον τοίχο και θέλουν να επιστρέψουν. Οι τελικοί της Δύσης ενδείκνυνται για προγνωστικά στοιχήματος και παρουσιάζουν γενικά μεγάλο ενδιαφέρον.

Το Πόρτλαντ είχε… ανάμεικτη εικόνα στα πρώτα δύο παιχνίδια της σειράς. Στο Game 1, ήταν κακό, και ηττήθηκε δίκαια με 116-94. Στο Game 2, εμφανίστηκε αισθητά βελτιωμένο και προηγήθηκε με διψήφια διαφορά. Παρόλα αυτά, δεν άντεξε στην πίεση των Γουόριορς και έχασε με 114-111. Πλέον, περιθώριο λάθος δεν υπάρχει για τους Μπλέιζερς, που οφείλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν την πρώτη τους νίκη στους τελικούς της δυτικής περιφέρειας.

Οι Γουόριορς από την άλλη, κατάφεραν να κάνουν το «απόλυτο» στο σπίτι τους και πλέον πάνε με άλλον αέρα στο Πόρτλαντ. Παρά την απουσία του Κέβιν Ντουράντ, και από τα δύο παιχνίδια, η ομάδα του Στιβ Κερ μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Ο Στεφ Κάρι βγήκε μπροστά και με δύο εξαιρετικές εμφανίσεις οδήγησε τους «Πολεμιστές» στη νίκη. Ο Ντουράντ θα απουσιάσει και από το σημερινό ματς, όπως και από το Game 4. Ωστόσο, οι Γουόριορς παραμένουν το φαβορί για την πρόκριση, και θα επιδιώξουν να τελειώσουν τη σειρά στην έδρα των αντιπάλων τους.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε καθημερινά τα previews των αναμετρήσεων του NBA. Οι αναλύσεις, με χρήσιμες πληροφορίες και στατιστικά, και τα προγνωστικά για τα παιχνίδια, ανεβαίνουν στη διάρκεια της ημέρας και προσφέρονται στους λάτρεις του «μαγικού κόσμου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ