Με κεκτημένη ταχύτητα και δύο OVER με απόδοση 2.55

Με κεκτημένη ταχύτητα και δύο OVER με απόδοση 2.55

Ο Βασίλης Μοιρώτσος έκανε το «δύο στα δύο» στις χθεσινές επιλογές και προτείνει δύο over για… συνέχεια.

Δύο στα δύο χθες η στήλη, με δύο άσους που «πλήρωνουν» από 1.80. Όσοι ακολούθησαν… καλοφάγωτα, αφού και η Καραμπάκ διέλυσε την αντίπαλό της με 5-1 και στο MLS το Όστιν έκανε το καθήκον του επικρατώντας με 3-1. Αν βάλουμε και τη νίκη τους Λος Άντζελες στην προηγούμενη πρόβλεψη, η στήλη έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά. Ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια.

Πάμε να δούμε τι υπάρχει στο σημερινό πρόγραμμα του στοιχήματος και να βρούμε μια καλή δυάδα για να προτείνουμε. Αρχή από το Φερεντσβάρος – Τόμπολ Κοστανάι, ματς για τον πρώτο προκριματικό γύρου του Champions League. 0-0 το πρώτο παιχνίδι στο Καζακστάν, οι Ούγγροι παίζουν τώρα στην έδρα τους για τη νίκη και την πρόκριση.

Διαβάστε επίσης: «Ο Πινέδα μεγάλωνε σε μια φτωχή πόλη, χωρίς ίντερνετ και τηλέφωνο»

Σαφώς καλύτερη ομάδα και μεγάλο φαβορί η Φερεντσβάρος, που έδειξε και πέρσι με την πρόκριση στους ομίλους του Europa League πως επιστρέφει σιγά – σιγά σε επίπεδα… παρελθόντος. Τι είναι αυτό που δίνει ελπίδες στους φιλοξενούμενους; Πως το πρωτάθλημά τους είναι σε φουλ αγωνιστική δράση. Έρχεται πάντως από ένα ματς που πληγώθηκε, αφού έκανε πολλές αλλαγές με την Τάραζ και ηττήθηκε με 6-1. Το μυαλό ήταν στη ρεβάνς.

Νομίζω πως μπορούμε να δούμε ένα πιο ανοιχτό παιχνίδι σε σχέση με το πρώτο στο Καζακστάν, αφού η Φερεντσβάρος μπορεί να βρει το γκολ και οι φιλοξενούμενοι να ανοιχτούν. Θα επιλέξουμε το over 2,5 γκολ σε απόδοση 1.72.

Η δεύτερη επιλογή μας έρχεται από φιλικό παιχνίδι που γίνεται το απόγευμα, αυτό μεταξύ της Σάλκε και της Σαλερνιτάνα. Οι Γερμανοί προετοιμάζονται για την επιστροφή τους στην Bundesliga, είναι ενισχυμένοι και από τη στιγμή που μιλάμε για γερμανική ομάδα, πάμε για ανοιχτό παιχνίδι. Ανοιχτά και επιθετικά παίζει και η Σαλερνιτάνα, μας το έδειξε πέρσι. Πρώτο φιλικό για εκείνη αυτό κόντρα στη Σάλκε. Πάμε στοίχημα και εδώ με over 2,5 γκολ, στο χαμηλό μεν 1.50, αλλά σε συνδυασμό με τη Φερεντσβάρος μας δίνει συνολική απόδοση 2.55.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ